Tak serio, robi co może by spółka rozwijała skrzydła, by wskoczyła na inny poziom, Sam zebrał 300k akcji, doprowadził do skupu akcji a tutaj kłody rzucane pod nogi przez drobny akcjonariat... Cóż dzisiaj minus 13%, a widzę nic nie warte śmieci po minus 2% Czasy mamy ciężkie, będzie wojna...nie będzie wojny...widać panikę niestety... Ja swoje akcje trzymam i zostawiam zakopane w ogródku, mam czas więc postoję z boku... Znikam też stąd na jakiś czas, kiedyś tam się odezwę pozdrawiam akcjonariuszy z wiarą w spółkę
znikaj i nie wracaj ze swoimi wywodami.! żal ci prezesa ? skąd wiesz ,czy to nie on zaniża kurs ,żeby kupować ,skupić tanio ? ma czas do czerwca ,jak sam twierdzi ,chyba lepiej jemu kupować po 3zł ? niż po 7zł czy 8zł ?
po drugie firma jest tania i my tutaj swoje zarobimy , z tobą czy bez ciebie ? nie ma to dla nas żadnego znaczenia .
Prezes da sobie radę, w obrocie ledwo 600k akcji ,wystarczy mu 2 mln i będzie jedynym właścicielem i nie będzie musiał użerać się z drobnicą, mam nadzieję że moje 15k odkupi po 8 zł