No i co ? Nawet prezes nie robi skupu w takiej cenie a kapitalizacją na tą chwilę to chyba około 18 mln PLN. Jakby prezes widział wartość w Qubic to by też skup już robił a tak to ma co czeka ?
Dlatego lepiej sprzedac za 30groszy niz czekac, az spadnie do zera, bo nic nie warte. Chyba jutro wywale pkc, dzieki twojej radzie
Rynek tez chyba wie, ze wszystkie akcje sa nic nie warte, a szczegolnie gaming. Wszystko zdolowane i leci do zera.
Ja czekam z krypto na marcową promocje jak Fed stopy podniesie, byle by złapać wtedy dolek... Ostatnio zbyt pazerny byłem koszyki ustawione na eth w okolicach 1800...nie doleciało
Z mojej strony to byla ironia.
Co do kryptowalut to od prawie roku przeprowadzam ewakuacje srodkow na krypto. Na gieldzie zostalo mi niewiele, w tym qubic, z ktorego pewnie nigdy nie wyjde, ale trudno. Ze strata nie sprzedam.
Z krypto mam troche roznych projektow. Z mojej strony moge nagonic na harmony one, bardzo ciekawy projekt jeszcze nie przehajpowany, a krazy w okolicach top50. Jesli ktos nie jest w krypto to jako ciekawostke podam, ze takie harmony ma kapitalizacje 2,2 miliarda dolarow. Niech to odda skale jakie w krypto leza gigantyczne pieniadze i to co tam sie dzieje. Jeszcze ciagle wiekszosc ludzi nie ma pojecia o tym, albo olewa ten rynek.
To.byl pierwszy i ostatni raz jak na cos ordynarnie naganiam. Przepraszam