Chłopaki czego oczekujecie? Popatrzcie racjonalnie pewnie zrobią nowy dołek żeby Was stąd wykurzyć, a potem do góry.
Ongeno najczęściej wymieniane jako najlepsze aktywo JC. Gdzie ma to puścić jak nie przez SNG tu ma najwiecej udziałów sprawdzcie sami. Nie przez JRholding tylko prywatnie.
Jak sam mówił tyle co musiał podać macie w espi wszystkie spółki mają poprzeciągane sprawy formalne / sądowe. Cisza w ostatnim raporcie o SNG, a pieniądze lubią cisze :] nawet medcamp ma tam zaktualizowaną strategię, a wydawał się jedyną alternatywną opcją dla Ongeno.
Panie Ciszewski uwierzyłem w te Pańskie marmolady ponad rok temu , wierzyłem czas cały.. jednak na zakręcie życia , rozlała się moja gorycz, brak odpowiedzi, niechlujność informacji , shit split itakkie tam , strona tego funduszu to kpina ... biorąc pod uwagę Panskie doświadczenie w social marketingu m tu na myśli columbusa to co odwaliliście na tym podmiocie to .... ch..j mnie zal...a jak tacy ludzie mogą żyć, spać i jeszcze się...k..a modlić