PCF w zależności od sukcesu GH na VR ma dopłacić do 11mln za incuvo, sensownych gier na VR jest B.mało i prawie każda dobrze się sprzedaje. Umowa Incuvo z creepy jar przewiduje podział zysku po połowie, ja mam cichą nadzieję że PCF będzie musiało dopłacić tę 11mln i że jeszcze coś zostanie z tego projektu. Przypomnę tylko iż GH pnie się do góry na wishlist a filmiki na yotube są bardzo obiecujące. Więc czekamy na podanie espi o dniu premiery i trzymamy kciuki
W dniu 12 sierpnia Spółka opublikowała wyniki za II kwartał 2022 roku. Skonsolidowane przychody ze sprzedaży Grupy Kapitałowej Incuvo wyniosły ponad 14,6 milionów PLN (wzrost o 667% w stosunku do pierwszego kwartału 2022 roku), a skonsolidowane EBITDA wzrosła o 1160% do poziomu ponad 5,3 milionów PLN. Zysk netto Grupy Kapitałowej Incuvo wyniósł ponad 4,6 milionów PLN (wzrost o 1625% w stosunku do poprzedniego kwartału).
Widziałam. W sumie całkiem dobrze. Na tą chwilę nic, ale myślę że warto obserwować te incuvo. W zasadzie wynik powinien być dopisany do wyników grupy PCF
Wybacz . Dopiero odczytałem .
Bardzo rzadko tu zaglądam. Incuvo jest w moim rejonie. Miałem okazję być na obiadku niestety nie mogę nic powiedzieć. Phosper próbowałem coś znaleźć na uk i w PLN niestety nic. :(