• wyjaśnienie Autor: ~Geralt [37.30.113.*]
    Czuję się w obowiązku sprostować moje stwierdzenie, że gdyby to zależało ode mnie, robienie gier, jak Succubus, powinno być zabronione. W tym aspekcie przesadziłem, ale byłem wściekły ciągłymi prowokacjami ze strony śmieciowego mietka, który od dawna wyzywa i wyszydza akcjonariuszy CDP i myślałem, że te szyderstwa pochodzą z tego forum. Dochodzę do wniosku, iż zostałem zmanipulowany przez tego trola. Przyznaję, że Succubus, to nie jest moja bajka, ale firmie MMS i jej akcjonariuszom życzę sukcesów w wymiarze emocjonalnym i finansowym w przyszłości. Jeżeli Wasze produkcje w przyszłości zmienią estetykę na mniej piekielną, to dam im szansę, jako klient, a być może i akcjonariusz. To tyle na razie. Pozdrawiam.
  • Re: wyjaśnienie Autor: ~Kosmita [*]
    Klamstwo ma krotkie nozki , nie znalazlem nikogo o takim nick-name na CDP.
  • Re: wyjaśnienie Autor: ~mietek_zworadowora [95.160.158.*]
    On ma mnie na myśli. Tylko że mu nie kazałem tu przyłazić i obrażać forumowiczów. Nawet jakbym kazał to chyba jest dużym chłopcem? Zakończmy już ten temat najlepiej. Nie jestem akcjonariuszem Madmind, ale liczę na ich produkcje, jakich inni developerzy nie mieliby "jaj" zrobić. Condemned i Manhunt potrzebują porządnych duchowych następców, a Succubusa planuję kupić i ograć bo gra porządnie wykonana i bardzo dobrze oceniona.
  • Re: wyjaśnienie Autor: ~qq [83.22.31.*]
    Geralt, nie powinienes szukac Ciri? Gwint sie znudzil to teraz siedzisz na forum bankiera?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.156.44.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MADMIND 0,25% 0,40 2026-05-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.