• Poniedziałek Autor: ~Zimny [89.229.113.*]
    Od poniedziałku codziennie widły.
    Firmy księgowe na topie.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~As [194.5.12.*]
    Ta. Patrz na USA. Wszystko w poniedziałek zleci na ryj
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Parafek [213.134.171.*]
    Wątpię, jutro rozmowa Biden Putin. Akurat w czasie wojny księgowi najwięcej zarabiają.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Zimny [89.229.113.*]
    Ta spółka akurat nie będzie zbytnio reagować na napięcie Rosja Ukraina. Wig 20 już tak, to oczywiste.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Miras [31.60.132.*]
    Tak,wiecie ilu jest akcji w obrocie,można z papierem zrobić wszystko,może być 3zł,aoże być 300zł,spółdzielnia rozda karty, pozdrawiam...
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Jarekklin [188.147.102.*]
    Ff 9% a spolka dobra nawet bardzo. Tylko góra
  • Re: Poniedziałek Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    a spółdzielnia wypowiedziała się w telegramie, - achy i ochy początek 9,5 później dalej . Jak już cała spółdzielnia zapakuje to ze 4-5 % zostanie
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Jarekklin [188.147.96.*]
    10pln tutaj to cena godziwą a spekulacyjnie moze byc wyzej
    Ok 270 tys oficjalnie. Js tam już 2 kuleczka zrobiłem i znów się zapakowałem. Także jak dla mnie spółdzielnia może pompować. Pozdrawiam
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Miras [31.60.132.*]
    Ja również jedno okrążenie zaliczyłem,lecz teraz pozostaje,aż cena będzie w kosmosie.
    Teraz chyba większość trzyma bo zauważ, że nie chciało spaść poniżej 4,50. Początkowo tak się ustawiłem ale 4,52 było minimum. Więc w ostatniej chwili zebrałem po 4,60 i teraz trzymam dłużej.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Alg [5.173.113.*]
    Ceny w kosmosie nie zobaczysz. Wiesz... to nie telesto chociaż nigdy nie wiadomo, natomiast jak słusznie napisał Jarekklin... 10 to bardzo dobry wynik w 1Q-2Q. Robotę tu robi %FF no i nasz wspaniały Jarek z orszakiem. Trochę mnie boli naród jak idzie na rzeź a z drugiej strony stoimy my i zarabiamy na ludzkim nieszczęściu. Wiem! Tak się zarabia najlepiej. Pozdrawiam zapakowanych i żegnam ludzi którzy wysiedli na peronie
  • Re: Poniedziałek Autor: ~ktoś-no1 [46.215.171.*]
    W 2021 r z kwartału na kwartał mieli lepsze wyniki, jutro podają za Q4 i będziemy wiedzieć czy roczne również będą co rok wyższe. Wyniki za Q1 2022 na pewno będą wyższe, a to za sprawą ślicznego ładu, firmy tego segmentu będą w tym roku hitem i dają swoje każdemu zarobić. Firma prowadzi politykę wypłat dywidend, jako nieliczna z NC
[x]
ABAK 3,70% 5,60 2026-05-19 14:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.