Widzę, że naganiacze na Succubusa pobiegli na forum CDR, więc tytułem komentarza muszę pogratulować MMS sprzedaży 150000 sztuk gry Succubus. Jest to wręcz niewiarygodne osiągnięcie, biorąc pod uwagę, iż mamy do czynienia z produktem totalnie wtórnym, nudnym i siermiężnym. Produkcją, której głównym atutem są kobiety z bardzo długimi ogonami, potwory, którym zwisają z ust dżdżownice, które porozumiewają się ze sobą używając wyłącznie growlu. Gdyby to zależało ode mnie, tego rodzaju produkcje byłyby zakazane a ich produkcja surowo karalna, nie wnoszą bowiem niczego pożytecznego dla świata, ani intelektualnie ani estetycznie ani w jakikolwiek inny sposób. Dziękuję za uwagę i żegnam.
Pecunia non olet buraku. Lepiej zrobić dobrze horror , niż przez lata cyberbuga i dodrukować akcji w nagrodę dla pracowników. Nie naganiaj tu na cdr, kto chce robi tam kółka.
Ty jesteś człowieku normalny co nas interesuje opinia jakiegoś podludka na temat Succubus. Dla mnie cyberpunk to tez wtórny badziew za duże pieniadze gra ma tylko 76% pozytywnych opinii i to po wielu bugach. Madmind jest dopiero na początku drogi cos jak cdr w 2013. Zobaczymy za kilka lat kto więcej zarobi czy my czy ty na kółeczkach cdr.
To bierzcie się do roboty i przestańcie biegać po innych forach i naganiać na tego zakalca, bo tylko się kompromitujecie i prowokujecie reakcje śmieszni "nadludzie" z długimi ogonami.
Wez się oszolomie uspokój ktos zalozyl temat o succubusie a ty zakładasz tu temat i wrzucasz wszystkich do jednego wora i obrażasz bogu ducha winnych..tak jakbyśmy my odpowiadali bo ktoś coś tam u was napisał.. widziałem ten temat tam nikt nie obrazal tak jak ty buraczany łbie..powtarzam ten twój cyberpunk to zakalec za grube pieniadze ..po ile byl cdr 450 zł a po ile jest teraz 170? Zakalec cyberpunk zrobil swoje...sam się weź za robotę pajacu z cdr niech balonik cdr w końcu puści cos nowego po gniocie cyberpunk..
Śmieszne jak fan boy zakalca Sussubusa nie potrafi merytorycznie się wypowiedzieć, tylko bełkocze jakieś bluzgi. Nie dziwię się, tak mierna produkcja musi budzić frustrację. O produkty CDR się nie kłopocz, to liga światowa, wy jak na razie jesteście w lidze okręgowej i się ogrzewacie blaskiem CDR, więc trochę szacunku i nie spamujcie o swoim śmieciu na innych forach.
Otóż drogi Geralcie. To niezbyt dobry proceder naganianie na inne spolki. Ale niestety nagminny na bankierze. Ale najlepsze rozwiazanie to ignorować takie wpisy. Ty zas przyleciales tutaj obrażać akcjonariuszy wiec robisz dokładnie to samo co ktos zrobil na forum cdp tylko w gorszym wydaniu.
O kurs cdp zas wy musicie sie martwic stale. I nie chodzi tu o inne ligi. Tylko o to ze swojego czasu kurs cdp zostal wywindowany do zupelnie nieracjonalnych poziomów. Wiec spada długi czas i nie wiadomo czy obecny poziom to dno. Jesli jakis szort sie uprze to jeszcze was przeczolga do poziomu 120 za akcje bez problemu. Takze troche pokory do rynku. A co bedzie za kilka lat to sie okaze. Cdp nie jest niezastapiony i moze stracic prym pierwszej spolki gamingowej na gpw. Jest kilku pretendentow o kapitalizacji kilkanascie razy mniejszej. Takze walczcie o kurs. Pzdr i wiecej luzu na weekend
Misiu, sam wyluzuj, jesteś tutaj jakimś samozwańczym guru od pouczania innych. Przyszedłem na to forum i pogratulowałem sprzedaży 150000 sztuk Sussubusa. I resztę, co napisałem również podtrzymuję, gra jest mierna i jako użytkownik mam prawo ją ocenić. Porównywanie tego czegoś do produkcji na światowym poziomie CDR, to super nadużycie słowa. Nie martw się o produkty CDR i kurs akcji. Jak kiedykolwiek w historii MMS zainteresują się fundusze szortujące z Wall Street, to będzie oznaczało, że zrobiliści postęp ze swoimi produktami, czego jednak mimo wszystko życzę, bo to polska spółka. I radzę nie robić wiochy na forum CDR, bo to na dobre bracie nie wyjdzie.
Ja guru?. Nie zwykły m akcjonariusz. Nie pouczam cię również, nie mam az takich ambicji.
Co do oceny gry to jednak byłbym ostrożny. MMs to mloda firma ktora zrobila swietna gre na miare swoich możliwości ktore szybko ida w górę.
CDP niestety polozyl CP77. Oczywiście kaliber obu firm jest zupelnie inny. Wiec supelnie nie rozumiem co sklania cie do tak ostrych reakcji. Chyba tylko to o czym tu pare osób wspomnialo ze wisisz tam wysoko i drażni cie kazda uwaga. Wiec zmartwie cię. CDP spadnie jeszcze, a powód jest na wschodzie.
Co do robienia wiochy mam takie wrażenie ze dobrze wiesz o czym piszesz i nie pierwszy raz ja robisz na forum innej spółki. A i życzę mocnych nerwów na najblizesze dni beda ci potrzebne, zreszta nie tylko tobie
No cóż chyba nie grałeś nigdy w Cyberpunka i zaczytałeś się w recenzje i kampanię czarnego pr sposorowaną przez fundusze szortujące. Lepszej gry fabularnej nikt jeszcze nie zrobił i długo nie zrobi. I tyle w temacie, reszta co piszesz, to też jakieś nietrafione dywagacje i pouczenia dziwnej treści. Jak nic samozwańczy z ciebie guru.
Co do gry, te ocenili gracze. Wyobraz sobie ze jest cos takiego jak statystyka. A statystycznie rzecz biorac twoje zachwyty sa tylko twoje. Cp77 po poprawkach to solidna gra. Ma dobra fabułę i świetna grafikę ale do ideału jej daleko. Ale istotne jest to ile gra daje zysku firmie w stosunku do kosztów i do jej capitalizacji na giełdzie a nie to jak mocno ty sie zachwycasz CP gusta sa różne. Także pozdrawiam i zycze wzrostow na Cdp
Przy tak zmasowanej płatnej akcji hejtu oraz tak wielkiej ilości graczy Cyberpunka, statystyka na poziomie 80%, to rewelacyjny wynik i cały czas rośnie. Coca coli też nie każdy lubi, co nie zmienia to faktu, że Cyberpunk jest grą o zasięgu globalnym z rosnącą ilością fanów. Na zysk z Cyberpunka też CDR nie narzeka, miliard w pierwszym roku to mało? Gra będzie się sprzedawać latami, a płatne dodatki gwarantują kolosalne zyski w najbliższych latach. CDR czeka świetlana przyszłość niezależnie od tego, co sobie subiektywnie myślisz.
Mistrzu uspokój się. Widac ze wisisz na cdr. Wielu z tad ma też tam akcje . Jestes jakims psycholem zapatrzonym w jedną spółkę jak widać. Nie wywyższaj się masz tam tylko akcje . Każdy może sobie je kupić . Ty kupiłeś za 400+ to jest pewne
@GeraltWielki Hmmm, szczególnie te mega zyski było widać po ostatnim raporcie kwartalnym, przestań się ośmieszać. Tak swoją drogą co to za wędrówki z innych spółek? Gimnazjum wymyśliło jakąś nową zabawę?
Skąd takie założenie, że wiszę i co to za dziwne określenie? Wszędzie na forum bankiera, a głównie na forum CDR widzę takie wpisy, chodzi o to, żeby kogoś obrazić i zdyskredytować? Skąd taka troska o moje inwestycje?? Jedno jest pewne, nie ma szansy, żebym zainwestował w waszą spółkę i to z wielu względów. To forum to jest główna wylęgarnia troli, które robią wiochę na CDR? Jak patrzę na estetykę Sussubus i na to jak tutaj obrażacie CDR i Cyberpunka, to dochodzę do takiego wniosku. Ponadto wasz Succubus i jego odrażająca estetyka jest uwielbiana przez najbardziej patologicznego trola CDR mietka. Jeden plus jeden równa się dwa.. Nie wróży wam to dobrze, jeżeli chcecie cokolwiek osiągnąć musicie zmienić swoje podejście i przestać hejtować lepszych od siebie. Inaczej skończycie jako inkubator troli, jak mietek i 00 (kompletne zero).
Witam , tak czytam co piszecie i doszedlem do wniosku ze brakuje tu jeszcze jednej osoby ktora czesto i gesto sie odzywa na tym forum i doszedlem do wniosku ze brakuje tu najwazniejszej osoby a mianowicie Guru40 .Mam dobra pamiec wzrokowa do ip# i jestem w 100% pewny ze ktos tu sieje niezly zament tylko jaki ma w tym interes , poszukalem na forum wypowiedzi naszego Grubu40 i numery sie zgadzaja , co sadzicie o wszystkim ? ktos tu ladnie klamie ze ma 100k akcji itp itd. a tu prosze porownac i jesli nie wierzycie poszukajcie na forum w innych watkach, Geralt i GeraltWielki to nasz zguba Grubu40 a teraz milego dnia i weekendu .
Dobre
Uśmiałem się
Już Miś był Starym a teraz ja jestem Geraltem , no ku....jaja jakieś
Nie wiem czy tu ludzie upośledzeni umysłowo czy może winna jest pandemia
nie gniewaj sie ale dziwne to bylo ze milczales do tej pory , stare powiedzenie stuknij w stol a nozyce sie odezwa , jedno pytanie dlaczego czesto i gesto piszesz z telefonu komorkowego ,czarno na bialym widac numery i nie sadze ze ktos specjalnie sie podszywa pod # ip
Pucujesz - siedziałeś ? Garowałeś ?
Dobra
Nigdy do nikogo się nie pucowałem ale dzięki uśmiałem się przynajmniej
Jak chcemy zachować na tym forum kulturę to 1000 razy nie tylko ja pisałem ale wielu innych żeby nie odpowiadać na tego typu zaczepki
I mamy co mamy ale czy tego chcieliśmy...może...zawsze to jest jakaś reklama
No i widzisz, z jakimi patusami masz tutaj do czynienia, zostaw tych badziewiarzy i chodź na forum CDR, tam przynajmniej kilku rozsądnych ludzi oprócz bandy oszołomów w stylu 00 (totalne zero do kwadratu).
Bluzgi to ty bełkoczesz buraku z cdr ...juz nawet przepraszają za ciebie. po ile wisisz na cdr? Ponad 400? Jak się wisi ? Dyndasz nóżkami? Wypowiadam się na twoim poziomie miernoto ..proste po wpadce z cyberpunk kurs spadl z 450 na 170 ...oceny cyberpunk na steam to tylko 79% ...sam oszolomie zacząłeś tu nas obrażać a teraz mówisz o merytoryce desperacie...weź spadaj wisieć dalej ..ja też mam akcje cdr ale kupiłem niedawno po 168 a nie jak ty.po 400 ...i co miernoto?
Jak to sie dzieje ze po wpisie odpowiadasz w kilka min? Masz stale otwarte forum bankiera na MMS? O 19.22 w piątek?. Na spolce ktorej nie lubisz?. Co za dziwnne hobby
A co to za zawody baloniarstwa? Spółka z kapitalizacją 17 miliardów generuje zysk kwartalny na poziomie 17 mln? Nie przymierzając niewiele lepszy niż Ci Games, który ma kapitalizację 300 mln, jednym słowem kabaret. Co tu się dzieje, co mają Redzi do Nas? Nasza spółka dotrzymuje obietnic i ma swoją niszę, stale się rozwija i nikogo nie zawiodła. Co to za miedzyspolkowe wycieczki?