• Sprzedane kopie WH Autor: czohracz [94.172.154.*]
    Ile obstawiacie sprzedanych kopii WH jak do tej pory ? Imo ciężko to oszacować, ale strzelałbym na 20tys. Chyba, że się grubo mylę :) Chętnie skonfrontuję to z Waszymi szacunkami, żeby ocenić jak bardzo mogę się mylić. Odpowiedź poznamy już 14.02
  • Re: Sprzedane kopie WH Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    https://m.bankier.pl/wiadomosc/CARBON-STUDIO-S-A-Szacunkowe-dane-o-przychodach-ze-sprzedazy-za-IV-kwartal-2021-r-8276155.html
  • Re: Sprzedane kopie WH Autor: czohracz [94.172.154.*]
    wpadło akurat jak pisałem posta :) Chociaż wychodzi na to, że wiele się nie pomyliłem, może odrobinę niedoszacowałem.
    Ale ogólnie przyrost rdr wygląda obiecująco.
  • Re: Sprzedane kopie WH Autor: ~John [5.173.97.*]
    Dokladnie
  • Re: Sprzedane kopie WH Autor: ~inż_Mic [185.39.163.*]
    Moim zdaniem przychód poniżej oczekiwań. Sprzedaż WH była widoczna 2 tygodnie po premierze i szybko się załamała. W bestsellerach częściej bywali czarodzieje, co wskazuje że mogło się sprzedać ok 5 tys szt. WH, a to moim zdaniem słaby wynik. Pierwszy kwartał to potwierdza i należy spodziewać się znacznego spadku przychodów. Inwestorzy uzbrójmy się w cierpliwość bo rok 2022 do naszych nie będzie należał. Pozdrawiam
    Możliwy scenariusz ale uważam,że w najgorszym wypadku zostaniemy na takich poziomach przychodowych
  • Re: Sprzedane kopie WH Autor: ~inż_Mic [185.39.163.*]
    Miałeś racje John co do korelacji komentarzy i przychodu. Rozrzut jest tak duży, że nie ma sensu się tym zajmować. Potwierdza się jedno - w tej branży kasę robi się na Oculus store. Życzę nam aby Carbon Team oprócz optymalizacji WH poprawił także zdolności wojowników, a chętnych do zakupów nie zabraknie. Czy to możliwe? Pożyjemy, zobaczymy. Zdrówka
    Z tego co piszą to pracują nad systemem walki bo to gracze najbardziej im wytykają.
  • Re: Sprzedane kopie WH Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    https://inwestycje.pl/gaming/carbon-studio-wypracowalo-43-mln-zl-szacunkowych-przychodow-netto-w-2021/
  • Re: Sprzedane kopie WH Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Sprzedanych kopii WH chyba będzie z 10K. Połowę przychodu to pewnie Wizardy cięgle robią.
    Btw. Mogli by już coś powiedzieć o nowym projekcie i premierach co-opa Wizardów oraz WH na Oculusa.
    Infa spodziewam się o co_op w marcu a zwrotu wh gdzieś w maju czerwcu ale wiadomo czas pokaze
[x]
CARBONSTU 0,00% 5,38 2025-12-08 14:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.