Ile obstawiacie sprzedanych kopii WH jak do tej pory ? Imo ciężko to oszacować, ale strzelałbym na 20tys. Chyba, że się grubo mylę :) Chętnie skonfrontuję to z Waszymi szacunkami, żeby ocenić jak bardzo mogę się mylić. Odpowiedź poznamy już 14.02
wpadło akurat jak pisałem posta :) Chociaż wychodzi na to, że wiele się nie pomyliłem, może odrobinę niedoszacowałem. Ale ogólnie przyrost rdr wygląda obiecująco.
Moim zdaniem przychód poniżej oczekiwań. Sprzedaż WH była widoczna 2 tygodnie po premierze i szybko się załamała. W bestsellerach częściej bywali czarodzieje, co wskazuje że mogło się sprzedać ok 5 tys szt. WH, a to moim zdaniem słaby wynik. Pierwszy kwartał to potwierdza i należy spodziewać się znacznego spadku przychodów. Inwestorzy uzbrójmy się w cierpliwość bo rok 2022 do naszych nie będzie należał. Pozdrawiam
Miałeś racje John co do korelacji komentarzy i przychodu. Rozrzut jest tak duży, że nie ma sensu się tym zajmować. Potwierdza się jedno - w tej branży kasę robi się na Oculus store. Życzę nam aby Carbon Team oprócz optymalizacji WH poprawił także zdolności wojowników, a chętnych do zakupów nie zabraknie. Czy to możliwe? Pożyjemy, zobaczymy. Zdrówka
Sprzedanych kopii WH chyba będzie z 10K. Połowę przychodu to pewnie Wizardy cięgle robią. Btw. Mogli by już coś powiedzieć o nowym projekcie i premierach co-opa Wizardów oraz WH na Oculusa.