• Wasza sprawa Autor: ~Txy [31.0.80.*]
    Widać, ze chcą skupić większościowy, a wy im dajecie po takich cenach. A plany są ambitne. Wprowadzane nowe technologie i standardy tj. oprogramowanie Microsoft czy lean thinking. Światowa czołówka na tym jedzie. Podkradanie najlepszej kadry w Polsce z OZE. https://pl.linkedin.com/in/krzysztof-czajka-b69a098a . Gościu ma papiery na prezesa, a jest wiceprezesem ds.sprzedaży. Za jakiś czas info o nowych obszarach wodór, magazyny energii, ładowarki do samochodów elektrycznych( info potwierdzone). Wysokie stopy procentowe ? Zobaczcie ile Famur ma gotówy. Węgiel ? Ceny w kontaktów w Rotterdamie na bardzo wysokich poziomach. Oze ? Nie wiem czy jakaś spółka ma tyle projektów. Te farmy będą na sprzedaż. Jest to nowy trend, wszyscy dopiero w to wchodzą. Ceny energii rosną firmy będą musiały optymalizować koszty. https://imagopr.pl/aktualnosci/imago-pr-wspiera-towarzyszy-grupie-famur-w-zielonej-transformacji/
  • Re: Wasza sprawa Autor: ~koneser [46.134.180.*]
    Amebom i Januszom nie wytłumaczysz. Szkoda czasu, bo i tak tego nie ogarną.
  • Re: Wasza sprawa Autor: ~Lis [89.68.120.*]
    Nie ma się co dziwić, wykańczają ludzi psychicznie... To są hieny, padlinożercy! Najgorszy sort biznesmenkow, którzy kopią dołki pod swoim akcjonariatem
  • Re: Wasza sprawa Autor: ~rem [82.177.135.*]
    Wiosna pokaże. Na razie Europa na węglowym ssaniu. Wszyscy boją się o cenę i podaż gazu. Przy jakimkolwiek konflikcie - podwyżka. W TDJ nie siedzą głupcy - znają potencjał i korzystają ile mogą.
  • Re: Wasza sprawa Autor: ~Antonii [155.140.133.*]
    Ja spokojnie czekam. Kupiłęm w ubiegłym roku po 2,20. Sprzedałem po 3,40 a później zakupiełm pod kokardę po 3,13 pln. Ostatnio jeszcze wpadło mi trochę gotówy to dokupiłem po 2,60. Nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby wyjść z tej spółki. Mają prawie 1 mld zł na koncie!!, coroczny zysk ponad 100 000 pln, kapitalizację poniżej wartości księgowej i jeden z najlepszych zarządów w kraju. może tyrzeba będzie poczekać miesiąc, może kwartał, a może rok, ale 4 pln na tym papierze to minimum.

• Re: OSTATNIA SZANSA UCIECZKI PRZY TEJ CENIE ! Autor: ~jh [46.134.142.*]
    uciekajcie póki macie okazje !
  • Re: OSTATNIA SZANSA UCIECZKI PRZY TEJ CENIE ! Autor: ~Lis [89.68.120.*]
    Uciekamy, dzięki stokrotne za cynk! Dobry z ciebie człowiek!
  • Re: OSTATNIA SZANSA KUPNA PRZY TEJ CENIE ! Autor: ~rem [82.177.135.*]
    .
  • Re: OSTATNIA SZANSA KUPNA PRZY TEJ CENIE ! Autor: ~Szakal [84.10.226.*]
    Czyżby drugi Cognor ?
  • Re: OSTATNIA SZANSA KUPNA PRZY TEJ CENIE ! Autor: ~Txy [193.239.36.*]
    Oddajcie im jeszcze akcji, przynajmniej zamrożone będą. Będzie mniej sprinterów, a więcej maratończyków. Niestety na gpw brak edukacji. Wszyscy liczą na szybki zarobek podejmując irracjonalne wybory. Kupują po 3,3 by oddać po 2,6. Potem obwiniają wszystkich do okola o własne niepowodzenia. Za każdym zakupem powinna stać gruntowna analiza. Wtedy się nie robi kupy w majtki przy każdym spadku cen akcji.
  • Re: OSTATNIA SZANSA KUPNA PRZY TEJ CENIE ! Autor: ~rem [82.177.135.*]
    masz rację Txy, ale nikt nie stwierdził że zakupy się skończyły. Myślę że jeszcze trochę krwi i żółci z Nas wytoczą. My za to mamy dowód na to o jakie ewentualne stawki toczy się rozgrywka.
  • Re: OSTATNIA SZANSA KUPNA PRZY TEJ CENIE ! Autor: ~John [37.248.177.*]
    FOX - chcesz sprzedać FAMURA to Sprzedaj i spadaj z Forum .
  • Re: OSTATNIA SZANSA KUPNA PRZY TEJ CENIE ! Autor: ~DonCiccio [185.97.16.*]
    Jedną z niewielu polskich firm która znaczy coś na świecie. Mogła skończyć jak stocznia Gdańska, czy Žerań. Nie dali się POchować. Mam po falbanki i jeszcze kupię
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.