• Co tu się stało Autor: ~Ojo [46.134.65.*]
    Taka okazja poszła mi przed nosem. Jaki lis giełdowy sprzedał po takiej cenie. Masakra. A ja to przeoczyłem. Taka perełka i za takie marne pieniądze sprzedać.
  • Re: Co tu się stało Autor: juda [193.188.199.*]
    Spółka bankrut, uciekać!!!
    (zbijmy kurs przed raportem za 2021 ;-) )
  • Re: Co tu się stało Autor: ~Grubu40 [37.30.114.*]
    Właśnie tak dzisiejsi inwestorzy postąpili sprzedając 10.000 akcji
    Ale ktoś sprzedał i ktoś kupił...
    Ja dziś kilka sztuk kupiłem
  • Re: Co tu się stało Autor: ~Ojo [212.106.161.*]
    Grubu to miałeś farta. Coś mi się zdaje że to celowe zagranie było. Ktoś przed wynikami chce tanio kupić akcje. Wie że tu będzie wysoko.
  • Re: Co tu się stało Autor: ~GregK [194.28.48.*]
    A mogą zaskoczyć wynikami? Wyniki można oszacować i będzie dobrze. Ale wodotrysków nie będzie (bo skąd?). Czy w wiadomo już co z konsolami?
  • Re: Co tu się stało Autor: ~rony90 [83.25.76.*]
    Zależy co rozumieć przez "bycie zaskoczonym". Pisałem kilka postów wcześniej - zależnie od tego jak podejdą do amortyzacji zapasów, zysk netto za cały 2021 rok może wypaść w okolicach 1,0 mln zł, ale równie dobrze mogą być to 4,0 mln zł. Jeśli pojawi się ta druga wartość, to niektórzy mogą być zaskoczeni (co oczywiście w żadnej sposób nie zmieni perspektyw spółki).

Tak czy siak Madmind to jedna z najtańszych (jeśli nie najtańsza) spółek gamingowych na polskiej giełdzie (z ceną do oczekiwanego zysku w okolicach 8 ; wobec branżowej średniej grubo ponad 20).
  • Re: Co tu się stało Autor: ~piccoloolo [5.173.8.*]
    Rony dobrze mówi , jest tu możliwe c/z 8 na przestrzeni tego roku jednak do tego będą potrzebne spełnione oczekiwania z konsol. Nawet jeśli będą mieli poślizg do drugiego a nawet początku trzeciego kwartału to zysk z nich i dalszej sprzedaży na pc będzie widoczny w tym roku , więc cierpliwie czekam i nie martwię się zrzutami takimi jak wczoraj od jakiegoś panikanta który nie potrafi dobrze sprzedać swoich akcji. Aczkolwiek jak uwolnię część kasy z pewnej spółki to będę się tu podstawiał.
  • Re: Co tu się stało Autor: ~Ojo [5.184.205.*]
    Ja tu mam 33k. Jeszcze 17k chcę dokupić jak spadnie poniżej 3.5
    Wczoraj przespałem i chyba takiej okazji już nie będzie
  • Re: Co tu się stało Autor: ~Arti [89.64.41.*]
    NIE co tu się stało tylko co z tu się dzieje tzn.Nic się nie dzieje.Jakas porażka 4 transakcje przez cały dzień obrót jak w kiosku w szkole chociaż tam pewnie większy Dramat
  • Re: Co tu się stało Autor: ~Ojo [212.106.161.*]
    Bo każdy czeka z zakupami aż spadnie cena. Ale jak ruszy w górę to będzie to samo co wczoraj jak leciało w dół.
[x]
MADMIND -3,23% 0,90 2025-11-13 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.