• Jak tam ubrańce? Autor: trejder69 [83.24.211.*]
    Geniek dalej tu siedzi czy przejrzal na oczy i uratowal resztki kapitalu?
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: eugeniusz_leszczynski [31.61.243.*]
    A co to się stało, że troll się nagle uaktywnił.

Połączenie faktem, 2 gry w drodze, także niedługo odpał.
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    W ostatnim zdaniu najciekawsze jest stwierdzenie niedługo. Nie za miesiąc, czy rok. Podobnie tu pisano w 2020 r. czy 2021r.Też wtedy miało być niedługo, wkrótce, niebawem, można wstawić dowolny synonim. Ale o tym mało kto już tu pamięta. Nietrafne prognozy łatwo z pamięci wymazać. Taka to już przypadłość spekulanta.
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: ~Kar [195.117.29.*]
    Ale zrzędzisz. A z tego co pamiętam to nie masz już akcji. Ubrali nas i czekamy, nie ma co więcej wypisywać.
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: trejder69 [83.24.211.*]
    Jak sprzedałem z ponad rok temu z zyskiem to wyzywaliście mnie, pisaliście że odpał za dwa tygodnie i będę żałował a ja widzę że tu 50 groszy niżej a obrót taki że nawet akcji się nie da sprzedać bo dolne widły by były xD tu odpału już nigdy nie będzie. Gra wyjdzie i nic się nie zmieni a wy dalej będziecie o odpałach pisać przez lata
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: ~Hshs [146.70.20.*]
    Ktoś tu się podobno zapakował na 4.99% akcji przed dodrukiem i podobno dalej tu jest. Ale na spokojnie, już niedługo odpał. Hahha
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: ~Hxj [37.47.248.*]
    W koncu ruszy i kopary wam opadną
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: ~Aa [83.8.244.*]
    Zapewne tak
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: ~Aa [37.47.246.*]
    Naradzie skład nadzorczy się zmienia więc coś się dzieje co chwilę będzie dobrze a jak nie to h...,
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: ~Śmieszek [193.70.38.*]
    Czyli dzieje się to co było zapisane w uchwałach. Dzieje się to co już od dawna wiadomo i jest w cenie. Czyli mało się dzieje. A niektórzy czekają na cud, na odpał, na zejście z 4.99% akcji buhahha
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: ~Śmieszek [193.70.38.*]
    Czyli dzieje się to co było zapisane w uchwałach. Dzieje się to co już od dawna wiadomo i jest w cenie. Czyli mało się dzieje. A niektórzy czekają na cud, na odpał, na zejście z 4.99% akcji (przed dodrukiem) buhahha
    Będzie dobrze, spokojnie
    Miało być połączenie i pompa jakiej jeszcze nie widziano a tu nic się po połączeniu nie dzieje. Teraz gadka że po wydaniu gry będzie pompa a prawda jest taka że nikogo ta gra nie interesuje i nawet żanego marketingu nie ma. Dobrze będzie jak się chociaż koszty produkcji zwrócą i jeszcze troche im zostanie. Tu nie będzie żadnego hitu tylko gierka jakich w miesiącu wychodzą dziesiątki. Kasa to będzie dla tych którzy ograją leszczy wierzących w sukces tej gry
    Przed każdym odpaleniem wyskakują takie płaczki jak grzyby po deszczu. Wystarczy was ignorować kurs zrobi swoje, w przeciwnym wypadku dawno by poleciał w dół, dobrze to wiecie.
    Jak sprzedałem to napisałem to tego samego dnia na tym forum i można zweryfikować kto miał rację a kto wisi na haku bez możliwości sprzedaży swojego pakietu :) tu nie będzie odpału tylko podbitka pod gre i ubieranie kolejnych marzycieli takich jak ty
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: ~Kar [83.8.212.*]
    Jak stoisz w kolejce do kasy do też zaglądasz ludziom do portfela? Nasze akcje to nasz problem. Wyluzuj.
  • Re: Jak tam ubrańce? Autor: individual [31.0.121.*]
    Jak mi ciepło w tym ubranku mogę jeszcze i kolejne 2 lata czekać bo jest na co
[x]
ICECODE 3,93% 0,18 2026-05-15 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.