W ostatnim zdaniu najciekawsze jest stwierdzenie niedługo. Nie za miesiąc, czy rok. Podobnie tu pisano w 2020 r. czy 2021r.Też wtedy miało być niedługo, wkrótce, niebawem, można wstawić dowolny synonim. Ale o tym mało kto już tu pamięta. Nietrafne prognozy łatwo z pamięci wymazać. Taka to już przypadłość spekulanta.
Jak sprzedałem z ponad rok temu z zyskiem to wyzywaliście mnie, pisaliście że odpał za dwa tygodnie i będę żałował a ja widzę że tu 50 groszy niżej a obrót taki że nawet akcji się nie da sprzedać bo dolne widły by były xD tu odpału już nigdy nie będzie. Gra wyjdzie i nic się nie zmieni a wy dalej będziecie o odpałach pisać przez lata
Czyli dzieje się to co było zapisane w uchwałach. Dzieje się to co już od dawna wiadomo i jest w cenie. Czyli mało się dzieje. A niektórzy czekają na cud, na odpał, na zejście z 4.99% akcji buhahha
Czyli dzieje się to co było zapisane w uchwałach. Dzieje się to co już od dawna wiadomo i jest w cenie. Czyli mało się dzieje. A niektórzy czekają na cud, na odpał, na zejście z 4.99% akcji (przed dodrukiem) buhahha
Miało być połączenie i pompa jakiej jeszcze nie widziano a tu nic się po połączeniu nie dzieje. Teraz gadka że po wydaniu gry będzie pompa a prawda jest taka że nikogo ta gra nie interesuje i nawet żanego marketingu nie ma. Dobrze będzie jak się chociaż koszty produkcji zwrócą i jeszcze troche im zostanie. Tu nie będzie żadnego hitu tylko gierka jakich w miesiącu wychodzą dziesiątki. Kasa to będzie dla tych którzy ograją leszczy wierzących w sukces tej gry
Przed każdym odpaleniem wyskakują takie płaczki jak grzyby po deszczu. Wystarczy was ignorować kurs zrobi swoje, w przeciwnym wypadku dawno by poleciał w dół, dobrze to wiecie.
Jak sprzedałem to napisałem to tego samego dnia na tym forum i można zweryfikować kto miał rację a kto wisi na haku bez możliwości sprzedaży swojego pakietu :) tu nie będzie odpału tylko podbitka pod gre i ubieranie kolejnych marzycieli takich jak ty