Kurs nie szuka dna, kurs jest zepchnięty na dno. Free float w przypadku tej spółki to iluzja. Płynność jest reglamentowana. Mam wrażenie, że wystarczy jedno zlecenie na 50K PKC aby kurs poszybował do 6 albo wyżej. Leszcz który chce zarobić powinien delikatnie "skubać" póki dają. Niedługo się skończy. Obstawiam zysk na 30+ a to oznacza ... .:)
Dnia 2022-02-09 o godz. 09:59 ~J23 napisał(a): > Kurs nie szuka dna, kurs jest zepchnięty na dno. Free float w przypadku tej spółki to iluzja. Płynność jest reglamentowana. Mam wrażenie, że wystarczy jedno zlecenie na 50K PKC aby kurs poszybował do 6 albo wyżej. Leszcz który chce zarobić powinien delikatnie "skubać" póki dają. Niedługo się skończy. Obstawiam zysk na 30+ a to oznacza ... .:)
No to masz rozrzut. 6-30+.... kto kupił ten ma a kto nie ma to juz nie kupi ...
30+ to nie kurs a wynik za rok 2021. Stawiam na ponad 30 baniek. Jaki będzie kurs to zobaczymy. Zysk na akcję ponad 50 groszy mógłby pchnąć kurs na 6,50 - 7,0
Już pisałem wcześniej - na forum nie za dużo pisze się o teraz o Quercusie, a udeptywanie trwa w najlepsze. Niżej już nie spadnie, a potencjał do wzrostu jak wybije jest mocny.
W ciągu ostatnich 30 dni Jerzy dobrał 34000. On do pociągu nie wsiada. On ma w tym pociągu salonkę. Jest członkiem rady nadzorczej i dobrze wie co robi. Warto przemyśleć ruchy wytrawnego szachisty.