Abak prowadzi księgowość dla ponad 1000 firm. Załóżmy, że średnio koszt dla jednej firmy to ok 600zl. To daje 600 tys przychodu miesięcznie.
Teraz nowy burdel, którego nawet osły co go wymyśliły nie ogarniają a to kolejna gotówka do kasy.
Ja się zapakowałem, a wy?
Trzeba do tego dołozyc klientów indywidualnych których multum a nadchodzi czas rozliczen do US.A czwarty kwartał tez pewnie bardzo dobry bo ceny usług rosna od kilku miesiecy
600 zł. to raczej po starych cenach bo ceny usług wzrosły 30-40 % i zalezy tez od wielkosci firmy im wieksza to ceny wieksze i trzeba doliczyc klientów indywidualnych
Stawki są różne, zależy jaka firma i ile papierów do zrobienia.
Sam mam działalność i płace 450zł miesięcznie. Od stycznia Nów stawka +30%. Tak więc te 600 zł to taki najbiedniejszy przykład. Wyniki tuż, tuż. Zobaczymy co będzie. Moim zdaniem ok.
Myślę, że po pierwszym Q tego roku będzie widać profity z nowego bajzlu. Co nie zmienia faktu, że co Q mają lepsze wyniki i 2021r może w całości być lepszym wynikiem od poprzedniego . A to co widzieliśmy dzisiaj to efekt jazdy po 40 i więcej procent do góry ,fajnie to wygląda jak szybko rośnie ale jak ktoś ( na pewno ja) trzyma w dłuższej perspektywie to powiem nie jest to komfortowe - to samo było na Infra . Teraz rośnie powoli przy dobrych obrotach i nie ma takiego szarpania kursem, jak spada to również bez fajerwerków - realizują i tyle . Mega dzisiejsze obroty (ok. 35 %) robi wrażenie, czyli jest dużo chętnych do kupna i śmiało można powiedzieć o promocji jakiej nie będzie , bo do wyników zostały dwie sesje
Ja dziś oddałem po 6.50 i ustawiłem się na dolnych widłach. Wpadło z powrotem do koszyczka. Jutro zieleń, a w perspektywie myślę, że tu będzie ostra jazda. Warto z tego skorzystać.
Ale syf robią na forum, latają z tymi reklamami innych spółek jak goooopki . My mamy Abak, który się wykorekcił oddał kolejnym akcje , co niektórzy kółka robią i jutro zobaczymy siłę 2 dni przed wynikami