• Racjonalnie Autor: ~Lis [89.68.120.*]
    Nie namawiam ani na sprzedaż ani na zakupy, ale popatrzcie sobie na akcjonariat... Ok 90% jest w rękach instytucji, większość zwiększała udział pod koniec zeszłego roku, żeby po miesiącu oddawać ze stratą? Zmieniła się strategia po miesiącu? To jest brudna gra, żeby odebrać ulicy wszystkie akcje, moim zdaniem... Nie wiem czy to będzie rosło czy pójdzie w dół, ale zanim w popłochu oddacie tanio akcje, zastanówcie się...
  • Re: Racjonalnie Autor: ~re [31.61.234.*]
    pisząc "oddacie tanio" też manipulujesz. dla kogoś jednak nie jest tanio, skoro sprzedaje. to właśnie giełda
  • Re: Racjonalnie Autor: ~Lis [89.68.120.*]
    Ok, niech każdy sam oceni, pisałem też, że może pójdzie w górę a może w dół, może i zgnoja do 2 zł, tu wszystko jest możliwe, fundy widać im na wszystko pozwalają...
  • Re: Racjonalnie Autor: ~Alfa [213.134.185.*]
    Dziś była okazja do kupna, widac było że ktoś dobija kurs aby zebrać niżej, przy okazji dobrałem po 2.50
    Mam jeszcze porcje kasy na 2.20 wiec postarajcie się koledzy z funduszy
    Będą jeszcze gnoic, czekają hieny na wojne i negatywne otoczenie, tu najlepiej byłoby przez parę miesięcy nie zaglądać, ale wiadomo, że to nie jest łatwe...
  • Re: Racjonalnie Autor: ~rem [82.177.135.*]
    Lis ma rację
  • Re: Racjonalnie Autor: ~Alfa [213.134.185.*]
    Lis się myli, cała Ukraina odbija zatem wojny nie będzie, przepychanki polityczne mogą być choć to i tak nie wpłynie na kursy.
    Pierwszy raz w życiu będę wniebowzięty jak się minę z prawdą...
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.