zobaczymy dziś czy dobrze myślę bo uważam że to nie była realizacja zysków lecz jedynie przerwa w zakupach co spowodowało że bardziej nerwowi nowi akcjonariusze którzy liczyli na dalszy wzrost w pierwszej fali pozbyli się akcji lub zredukowali posiadana ilosc
Korekta jest na 50% a to wraca do punktu wyjścia/...A mówiłam co robić to kolega się mądrzył i kazał mi kupować pkc.. Teraz to Ty kupuj pkc..Brak popytu cały czas... Czas na mądre wnioski..
Właśnie o tym mówiłam przy 80gr,żeby każdy kto ma pakiet ustawił na popyt po małym pakiecie na kupno 100 szt, 300szt, żeby utrzymać kurs... A jak nie ma popytu to regulator rynku dopasowuję cenę do pakietów i robi co chce, gra na spadek..
Dnia 2022-02-09 o godz. 15:56 ~megi56 napisał(a): > Korekta jest na 50% a to wraca do punktu wyjścia/...A mówiłam co robić to kolega się mądrzył i kazał mi kupować pkc.. Teraz to Ty kupuj pkc..Brak popytu cały czas... Czas na mądre wnioski..
"WRACA", to czas przyszły niedokonany, uważam że podaż już się kończy. to wszystko