• Co powiecie? Autor: ~Gracz [31.60.124.*]
    https://biznes.pap.pl/pl/news/all/info/3232136,gpw:-w-sprawie-wprowadzenia-do-alternatywnego-systemu-obrotu-na-rynku-newconnect-akcji-zwyklych-na-okaziciela-serii-c-spolki-play2chill-s-a-
  • Re: Co powiecie? Autor: ~Gracz [31.60.124.*]
    To fo tego
  • Re: Co powiecie? Autor: ~Poinformowany [46.204.21.*]
    W końcu zniknie niebawem krótka pozycja i oddadzą akcje . Bardzo dobra wiadomość !
  • Re: Co powiecie? Autor: ~Poinformowany [46.204.21.*]
    Przypomnę że akcje były obejmowane po 9,5zl
  • Re: Co powiecie? Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    To jest zakończenie poprzedniej emisji, było opisane że tak będzie w espi. Wreszcie zniknie krotka pozycja black Swan w rejestrze i ci co się nie orientują nie będą już pisać głupot że graja na spadki...
  • Re: Co powiecie? Autor: tomaslfc14 [5.173.248.*]
    Ciekaw jestem ile czasu zajmie spółce powrót przynajmniej na 10 zł?
    Ja wiszę na srogim haku, ale póki co jeszcze nie uśredniam, bo czuję, że spadnie niżej 4,50 zł... :/
  • Re: Co powiecie? Autor: ~P2c [77.254.184.*]
    Peenue niektórzy lokalni MĘDRCY powiedzą to dobrze .... Nie dobrze ! No ale cxyja madrosc jest madrzejsza widac po kursie, dzisiajeszym kursie. Mamy aktyalnue ponad -6% wiec uwazajcie na tych co piszą w takiej sytuacji: tylko najmodrzejsi zrozumieja, musi spasc zeby uroslo, dobrze ze jest spadek i że jest emisja i ze krótka sprzedaz (do sprawdzenia na stronie KNF) to nuc zlego ....
    Słuchajac ich wniisek jest 1: im gorzej tym lepiej.
    Na dzisiaj nie zaluje nadal że sprzedałem ok 14,5 pln 80 % tego extra waloru. Gdybym dluchal tych panow fachowcow i trzymałbym dalej ..... To dupa do dzisiaj by bolała !
    Ciekaw jestem dalszych losiw tej super spółki z tym super rezolutnym zarzadem. Myslaoem ze ten prezesik ma pare firm to jakos ogarniety biznwsowo jest ale on jest chyba tylko handlowcem, co sprzedaje marzenia i akcje
[x]
P2CHILL -4,12% 3,26 2025-11-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.