To jest zakończenie poprzedniej emisji, było opisane że tak będzie w espi. Wreszcie zniknie krotka pozycja black Swan w rejestrze i ci co się nie orientują nie będą już pisać głupot że graja na spadki...
Ciekaw jestem ile czasu zajmie spółce powrót przynajmniej na 10 zł? Ja wiszę na srogim haku, ale póki co jeszcze nie uśredniam, bo czuję, że spadnie niżej 4,50 zł... :/
Peenue niektórzy lokalni MĘDRCY powiedzą to dobrze .... Nie dobrze ! No ale cxyja madrosc jest madrzejsza widac po kursie, dzisiajeszym kursie. Mamy aktyalnue ponad -6% wiec uwazajcie na tych co piszą w takiej sytuacji: tylko najmodrzejsi zrozumieja, musi spasc zeby uroslo, dobrze ze jest spadek i że jest emisja i ze krótka sprzedaz (do sprawdzenia na stronie KNF) to nuc zlego ....
Słuchajac ich wniisek jest 1: im gorzej tym lepiej.
Na dzisiaj nie zaluje nadal że sprzedałem ok 14,5 pln 80 % tego extra waloru. Gdybym dluchal tych panow fachowcow i trzymałbym dalej ..... To dupa do dzisiaj by bolała !
Ciekaw jestem dalszych losiw tej super spółki z tym super rezolutnym zarzadem. Myslaoem ze ten prezesik ma pare firm to jakos ogarniety biznwsowo jest ale on jest chyba tylko handlowcem, co sprzedaje marzenia i akcje