To jest zagadka, nad ktora glowimy sie tu od dawien dawna.
Ja juz powiedzialem wielokrotnie, ze trzymam do smierci, albo jak zejde z haka, albo nawet cos zarobie jakims cudem.
Moglbym tutaj spowodowac gigantyczne wzrosty, ale to by nastapilo dzien po tym jak sie wyprzedam. Wiec byc moze dlatego kurs Qubica jest w klinczu.
Dnia 2022-02-07 o godz. 20:36 ~meront napisał(a): > To jest zagadka, nad ktora glowimy sie tu od dawien dawna. > > Ja juz powiedzialem wielokrotnie, ze trzymam do smierci, albo jak zejde z haka, albo nawet cos zarobie jakims cudem. > > Moglbym tutaj spowodowac gigantyczne wzrosty, ale to by nastapilo dzien po tym jak sie wyprzedam. Wiec byc moze dlatego kurs Qubica jest w klinczu.
hehe.... dokladnie, a ja rowniez powtorze...ponizej 10 zl za akcje nie oddam. juz nawet nie pamietam jaka tu mam srednia :) a swoja droga ... zysk regularny, a ze strony spolki jakas wieksza cisza sie zrobila...zadnego podsumowania swiatecznych promocji, długo zadnej "zajawki" (nie lubie tego slowa, ale mimo wszystko uzyje)...cisza, spokoj nic sie nie dzieje...jak w polskim filmie cytujac klasyka. ...no i kurs jaki jest, kazdy widzi ...czy jutro dotknie 2,00? cos pojdzie do gory, spadnie...pokreci sie jak "qubic w przerębli" :)
- Bardzo dziękujemy za zainteresowanie Spółką i cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź. Zapowiedź skupu akcji własnych przez zarząd QubicGames przedstawiona w poprzednim roku, zgodnie z uchwałami podjętymi przez akcjonariuszy, może zostać zrealizowana do końca czerwca br. W związku zasadami giełdowej komunikacji obecnie nie możemy Panu przedstawić szczegółów, ponieważ w oczywisty sposób naruszałoby to zasady MAR.
Jeśli chodzi o ilość i rozmiar dziennych transakcji na akcjach QubicGames, to przekraczają one zakres działań możliwych do podjęcia przez animatora akcji.
Tu sie nic nie zmieniło od lat szkoda czasu na taki twory jak te qubiki, jujuby i inna takie. Przy pierwszej większiej podbitce trzeba stąd uciakać bo tu dobrze nie będzie nigdy.Za wiele lat tu siedzę i ciągle scenariusz sie powtarza.
ok ok tylko temu typowi nie mozna wierzyc to jest niesłowny człowiek Cos takiego jak uczciwe praktyki to termin nieznany w tej społce. Wiadomo, ze czekam, a co mam zrobić , sprzedać? skoro nie jestem spekulatnem, człowieku, wszedłem tu 5 kat temu i wuj, jstem w punkcie wyjscia, nie zwuk...ł bys sie? Cieszyłbys sie , z tego jaka to swietna społka ? Nie sadze....
Czekam na ten skup, a ten wysyp negatywnych komentarzy znaczy, że ktoś bardzo chętnie kupić po taniości.
Sentyment do gier kiedyś się zmieni i ruszy w górę. Teraz cała branża na łopatkach.