• Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~młodyleszcz [37.30.118.*]
    Dość regularny zysk od lat, dobre wskaźniki, więc skąd tutaj spadki?
    Radzę trzymać, nie oddawać ze stratą.
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~meront [77.255.111.*]
    To jest zagadka, nad ktora glowimy sie tu od dawien dawna.
    Ja juz powiedzialem wielokrotnie, ze trzymam do smierci, albo jak zejde z haka, albo nawet cos zarobie jakims cudem.
    Moglbym tutaj spowodowac gigantyczne wzrosty, ale to by nastapilo dzien po tym jak sie wyprzedam. Wiec byc moze dlatego kurs Qubica jest w klinczu.
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~AJ [185.53.146.*]
    Dnia 2022-02-07 o godz. 20:36 ~meront napisał(a):
    > To jest zagadka, nad ktora glowimy sie tu od dawien dawna.
    > > Ja juz powiedzialem wielokrotnie, ze trzymam do smierci, albo jak zejde z haka, albo nawet cos zarobie jakims cudem.
    > > Moglbym tutaj spowodowac gigantyczne wzrosty, ale to by nastapilo dzien po tym jak sie wyprzedam. Wiec byc moze dlatego kurs Qubica jest w klinczu.

hehe.... dokladnie, a ja rowniez powtorze...ponizej 10 zl za akcje nie oddam. juz nawet nie pamietam jaka tu mam srednia :) a swoja droga ... zysk regularny, a ze strony spolki jakas wieksza cisza sie zrobila...zadnego podsumowania swiatecznych promocji, długo zadnej "zajawki" (nie lubie tego slowa, ale mimo wszystko uzyje)...cisza, spokoj nic sie nie dzieje...jak w polskim filmie cytujac klasyka. ...no i kurs jaki jest, kazdy widzi ...czy jutro dotknie 2,00? cos pojdzie do gory, spadnie...pokreci sie jak "qubic w przerębli" :)

serdecznie pozdrawiam
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~meront [77.255.111.*]
    Rzeczywiście coś cicho ostatnio. Troche to az dziwne
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: erydan [91.216.213.*]
    A podobno mieli prowadzić skup akcji i cisza.
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~Arty [62.141.233.*]
    Przesyłam odpowiedź od Zarządu QubicGames:

- Bardzo dziękujemy za zainteresowanie Spółką i cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź. Zapowiedź skupu akcji własnych przez zarząd QubicGames przedstawiona w poprzednim roku, zgodnie z uchwałami podjętymi przez akcjonariuszy, może zostać zrealizowana do końca czerwca br. W związku zasadami giełdowej komunikacji obecnie nie możemy Panu przedstawić szczegółów, ponieważ w oczywisty sposób naruszałoby to zasady MAR.

Jeśli chodzi o ilość i rozmiar dziennych transakcji na akcjach QubicGames, to przekraczają one zakres działań możliwych do podjęcia przez animatora akcji.
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~pikuś [83.20.225.*]
    Tu sie nic nie zmieniło od lat szkoda czasu na taki twory jak te qubiki, jujuby i inna takie. Przy pierwszej większiej podbitce trzeba stąd uciakać bo tu dobrze nie będzie nigdy.Za wiele lat tu siedzę i ciągle scenariusz sie powtarza.
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~młodyleszcz [78.9.128.*]
    No to do czerwca skup będzie.
    Więc przestańcie jojczyć, cierpliwości, urośnie.
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~pikuś [*]
    ok ok tylko temu typowi nie mozna wierzyc to jest niesłowny człowiek
    Cos takiego jak uczciwe praktyki to termin nieznany w tej społce.
    Wiadomo, ze czekam, a co mam zrobić , sprzedać? skoro nie jestem spekulatnem, człowieku, wszedłem tu 5 kat temu i wuj, jstem w punkcie wyjscia, nie zwuk...ł bys sie? Cieszyłbys sie , z tego jaka to swietna społka ? Nie sadze....
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~młodyleszcz [37.30.114.*]
    Czekam na ten skup, a ten wysyp negatywnych komentarzy znaczy, że ktoś bardzo chętnie kupić po taniości.
    Sentyment do gier kiedyś się zmieni i ruszy w górę. Teraz cała branża na łopatkach.
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~molmomas [109.196.50.*]
    no to mamy minimum jak te dwa lata temu.
  • Re: Qubicgms generuje regularny zysk Autor: ~pikuś [83.20.225.*]
    Szok....
[x]
QUBICGMS 0,42% 1,20 2025-10-31 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.