Czy jeśli w puli zostaną jakieś akcje z pierwszej transzy to będzie się można jeszcze coś dobrać? Czytałem prospekt, ale nie wiem czy dobrze rozumiem. Stary człowiek już jestem.
Tak, jeśli wszystkie akcje nie zostaną objęte w zapisie podstawowym to będzie można zapisać się na pozostałą część proporcjonalnie do posiadanego udziału
Spokojna wasza rozczochrana za pol roku po 3X PLN bedzie mozna brac wagonami ;) ....Inflacja w USA 7,5% znowu zaskoczyla drogowcow to GAME OVER dla rynkow finansowych ;)
Czyli mówisz że inflacja realnie jest na poziomie ponad 10%, stopy procentowe są w usa i europie na 0%. Mają podnieś o 1% To gdzie chronić kapitał jaka rekomendacja ?
w Polsce inflacja ponad 10% na przyszły rok po zdjęciu tarczy i przywróceniu Vatu mamy znowu inflację na około 7-10% a stopy dojdą do 4-5%. To gdzie chronić kapitał jaka rekomendacja ?
Pewnie i tak nie odpiszesz bo to jest właśnie takie pitolenie... Mimo wszystko 3X to i tak życzę sobie i Wam żeby było!!
W przyszłym tygodniu kończymy tankowanie zbiorników i zaczynamy kołować na prąd startowy. Fundy wziely co swoje z emisji i to jest dla mnie potwierdzenie ze tu w tum roku jeszcze będzie rakieta!
@INFO - To gdzie chronić kapitał jaka rekomendacja ? Rolexy na wtórnym mocno drożeją, dużo szybciej niż inflacja. Najlepiej stalowe profesionale - Sub i GMT (zwłaszcza Pepsi). Ja prawie rok temu zapisałem się na Batmana - nadal cierpliwie czekam, nie wiadomo kiedy zrealizują. Tylko jeden kłopot - na żadne męskie stalówki już nie zapisują. Zresztą - w kwietniu rok temu zapisy trwały tylko cztery dni, po czym listy zamknęli. Taka lajfa ... p.s. fajnie se tak popier...ić w dobrym nastroju, pozdrawiam współakcjonariuszy :-)