• Info na FB, jest gameplay clash 2 Autor: ~Franek [2.218.164.*]
    Narazie dostepny tylko jesli kupisz gre, mozna tez juz zagrac. Przygotowywane sa tez krotkie fragmenty do pokazania za free.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [2.218.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Info na FB, jest gameplay clash 2 Autor: ~Franek [2.218.164.*]
    Spolka jedynie wspomina ze przygotowuje krotkie fragmenty gameplaya.
  • Re: Franek Kłamie Autor: ~Gracz [62.133.129.*]
    Nie dość, że ciągle wrzucasz jakieś bzdury to jeszcze kłamiesz. Prawda jest taka, że dwa tygodnie temu spółka odpowiedziała na pytanie o gameplay, cytuję "przygotowujemy, krótkie fragmenty do pokazania :)". Czyli po raz kolejny spółka zbyła pytanie o gameplay nie mówiąc nic konkretnego. Innymi słowy od ponad 6-ciu miesięcy bez zmian. Nawet jeśli damy im kredyt zaufania i założymy, że naprawdę przygotowują te fragmenty, to mogą je przygotowywać na premierę.

W pierwszym poście napisałeś:
    > Narazie dostepny tylko jesli kupisz gre, mozna tez juz zagrac.

I to jest kłamstwo. Ktoś ironicznie napisał, że po co gameplay skoro pytający będzie mógł zagrać w grę jeśli ją kupi. Ale w domyśle chodziło o zagranie po PREMIERZE (podobno 9 kwietnia tego roku). A ty z tego robisz news i kłamiesz, że można zagrać już dziś. Z tego co widzę jaka spółka, tacy inwestorzy...

A tu źródło tego newsa. Zrzut ekranu, bo w przeciwieństwie do Franka nie plotę bzdur.

https://ibb.co/CMgn89Y
  • Re: Franek Kłamie Autor: ~Franek [82.132.232.*]
    Nie zarzucaj mi klamstwa. Napisalem sprostowanie od razu I nie wiem za co mi admin usunal to sprostowanie.

Na FB jakis koles tak napisal jak w pierwszym info. Dopiero po chwili zorientowalem sie, ze on nie reprezentuje spolki.
  • Re: Franek kłamie i wprowadza zamęt Autor: ~Gracz [62.133.129.*]
    Nikt nie zarzucałby ci kłamstwa, gdybyś weryfikował informacje, zwłaszcza takie opublikowane 2 tyg. wcześniej, a nie od razu biegł na forum się pochwalić znaleziskiem. Ponadto jak już publikujesz "sprostowanie" to warto napisać dokładnie jak się rzeczy mają, a nie znów wprowadzasz ludzi w błąd. Po pierwsze tytuł wątku nadal wyświetla się na stronie z wykresem, a niektórzy konsumują treści tylko czytając nagłówki. A pisząc że:

> Spolka jedynie wspomina ze przygotowuje krotkie fragmenty gameplaya.

Nadal mijasz się z prawdą. Spółka niczego oficjalnie nie napisała, tylko po raz kolejny zbyli kogoś dociekliwego w komentarzach. Naprawdę uważasz, że 2 tygodnie to za mało, żeby pokazać "krótkie fragmenty gameplaya" ??

Dam ci bezpłatną radę "Najpierw ochłoń, potem pisz". Doceniłbym także gdybyś grupował to w jednym poście, bo jak na tę chwilę to wprowadzasz na forum tylko nieład i zamieszanie.
  • Re: Franek kłamie i wprowadza zamęt Autor: ~Gr8 [95.160.44.*]
    franek, ja mało co gry nie kupiłem po tym news-ie od ciebie ;)
[x]
PBGAMES -2,88% 0,27 2025-11-13 11:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.