spodziewam się ceny min 4 zł i dywidendy min 0,3 albo więcej, to ok 10% wg dzisiejszej ceny. Ale dalej nie rozumiem po co VTI i jego własciciele wprowadzili tą spółkę na giełdę. Utopili tu 30 swoich milionów 10 lat temu a dziś mają to samo tyle , że mniej warte o połowę. Zdjęcie z giełdy ma sens no ale po co było wprowadzać żeby z niej nie korzystać? jeszcze rozumiem myk jaki robili inni , że wprowadzali po 10 zł a potem zdejmowali po 1 ale tu to bez sensu bo oni sami mają 90% akcji. Wszystko tu jest bez sensu choć same biznesy w większości super! Timecamp może być tu najczarniejszym koniem , ma sukcesy, zyski, szum sieciowy, tysiące użytkowników, dobrrą branże no i VTI ma tu bodajrze 35% a więc nie kilka % jak w bombowej Infermedice. Ta spółeczka od badań genowych to in my opinio liche , ale się nie znam mnie nie przekonuje, nisza i brak klientów. Sundose pewnie będzie dochodową inwestycją. Na razie nijwięszy sukces finansowy to Infermedica , jak pisałem ok 20 mln zysku na pakiecie już dziś a dalej mają praiwe 6%.
Reasumując ja ustawiam się poniżej 3 zł i może coś dokupię , bo trochę się skróciłem powyżej.