Dnia 2022-02-05 o godz. 07:03 ~redo napisał(a): > Cos grubszego jest szykowane w najbliższym czasie,niestety tylko tyle mogę powiedzieć ;) > Ps.Kod akcji w tym roku może zaczynać sie od liczby 50...
Ale kolejny motywator, hahahe. Po takim tekście, bardzo przekonującym choć lekko tajemniczym, tylko kupować ! Nie prześcigajcie się, buhahaaa
Dnia 2022-02-05 o godz. 07:03 ~redo napisał(a): > Cos grubszego jest szykowane w najbliższym czasie,niestety tylko tyle mogę powiedzieć ;) > Ps.Kod akcji w tym roku może zaczynać sie od liczby 50...
Czy są akcje na sprzedaż , okaże się dopiero jak się zacznie kupowanie na wyścigi .Może się okazać , ze przez tydzień się nie otworzymy .dobieram w każdym tygodniu - taka mam strategie
Zaraz wezme kilka x po 5000 akcji PKC i się skończy duszenie kursu hehe.nie ukrywam jednak,że ciekawi mnie kto tu podjął grę polegającą na zaniżaniu wyceny rynkowej akcji... Mój typ to robota słupów ,którzy oprózniaja magazyny z akcji,żeby przygotowac się na nowa dostawę.
Dnia 2022-02-11 o godz. 12:49 ~redo napisał(a): > Zaraz wezme kilka x po 5000 akcji PKC i się skończy duszenie kursu hehe.nie ukrywam jednak,że ciekawi mnie kto tu podjął grę polegającą na zaniżaniu wyceny rynkowej akcji... > Mój typ to robota słupów ,którzy oprózniaja magazyny z akcji,żeby przygotowac się na nowa dostawę.
:)))))))))))) Na co czekasz ? Jedziesz, jedziesz, jedziesz :))))))) Pamiętaj, że kilka razy to przynajmniej 2, ale nie rozdrabniaj się weź 9 x . To się tak jakoś odpowiednio kojarzy w tej spółce: 5 x 9 = 45 :))))))))))))
Rekin ,nie badz dzieckiem.nie będe kupował akcji po prawej,jak ciągle zrzucaja na lewej,tylko dlatego,żeby poprawić twoje samopoczucie na weekend ;) Kupuje po 4 zł zamiast 4,5zł a na PKC przyjdzie czas.
Jak pojawi sie odkurzacz wciągający akcje Aforti,to z całą pewnościa po tygodniu bedzie komunikat o zwiekszeniu zaangażowania w akcje.Jeszcze sie ludzie beda zabijac o akcje na dużo wyzszych poziomach cenowy,wspomnicie moje słowa.Na pohybel forumowym filozofom