Sprawa jest oczywista od Styczna to widać po transakcjach jak Jeden nagon i kilku współtowarzyszy steruje kursem w celu osiągnięcia korzyść majątkowej. Żeby temu zapobiec trzeba zadzwonić do KNF-u na nr 22 262 50 00 i przedstawić sprawę co te psełdo inwestorzy wyprawią z kursem ,Dzwoniłem tam i dowjedziałem się że przydałby się jeszcze telefon lub wiecej w celu urealnienia problemu , Jak sprawa się rozwinie to jestem ciekaw komu KNF zorganizuje WYCISKANIE ŁEZ ?
Co to znaczy "steruje kursem" ? Czyżby kolejny biedny człowiek który kupił po 3,7 i biadoli że kurs nie idzie w górę? Ile masz? 100, może 200 akcji? Kto jest pseudo inwestorem? Odpowiedz sobie sam na to pytanie a nie wyjeżdżasz z KNFem :)
Tym którzy nie pojęli jeszcze funkcjonowania giełdy to oznajmiam że jak pojawiają się chętni do kupna, kurs może wzrastać, a gdy następuje wyprzedaż, kurs zjeżdża. Dosyć trudne do pojęcia, ale może w końcu niektórym uda się to zrozumieć :) także jeżeli ktoś widzi potencjał w walorze to bez chętnych do zakupów samo nie urośnie. Ot i cała filozofia. Siedzenie na kanapie z pilotem w ręku nic nie zmieni na kursie :)
i tę teorie rozumiem, akumulacja, akumulacja i jeszcze raz akumulacja, maruderom polecam lekturę raportów z co najmniej dwu lat i sami niech sobie liczą czy warto trzymać czy nie. podpowiem że kilka ostatnich informacji zwiększyło wartość umów już dawno podpisanych które niebawem będą ujmowane w raportach - na ale jak się nie chce poczytać to najlepiej sprzedać i nie marudzić
Dnia 2022-02-04 o godz. 18:10 ~Romi napisał(a): > Sprawa jest oczywista od Styczna to widać po transakcjach jak Jeden nagon i kilku współtowarzyszy steruje kursem w celu osiągnięcia korzyść majątkowej. Żeby temu zapobiec trzeba zadzwonić do KNF-u na nr 22 262 50 00 i przedstawić sprawę co te psełdo inwestorzy wyprawią z kursem ,Dzwoniłem tam i dowjedziałem się że przydałby się jeszcze telefon lub wiecej w celu urealnienia problemu , Jak sprawa się rozwinie to jestem ciekaw komu KNF zorganizuje WYCISKANIE ŁEZ ?
Ja też zadzwoniłem,a gość powiedział że jakiś świr dzwonił że skarga na tą spółkę z żalami że ktoś kupuje i że co najgorsze też sprzedaje ;)