Gorące łby myślą że sprzedaż spółki celowej z technologią, patentami i zatrudnionymi pracownikami to jak sprzedaż ogórków kiszonych.
Trolle ględzą że list intencyjny to jest nic. Że korporacje tak po prostu ładują kasę w audyt dd i marnują czas i zasoby na to. Tak z nudów to sobie robią. Co za bzdury! Trollować trzeba umieć a to co wy robicie tandeciarze to śmiech na sali jest.
A przy okazji zobaczcie jak nam pięknie arkusz na S wypustoszał.
Jak chcesz zebrać akcje za 50k to kupisz 300+ sztuk i windujesz kurs do 162 :)
A ten zalosny argument o wydawaniu pieniedzy na DD, dla wielkich firm majacych gotowke na zakupy za kilkaset mln dolarow to zaden koszt zrobic dd takiej firemki jak scope, takie firmy w godzine zarobia wiecej niz caly z tym zwiazany koszt.
To nie tak jak Ty bys robil przeglad ksiegowosci budy z kebabem swojego szwagra i wydal na to polowe zaskorniakow z korpo odlozonych:)
No i po co mam z tobą gadać skoro ty wiesz lepiej wszystko?
Kto chce zostać bez akcji musi sprzedać. Kto chce je mieć musi kupić. Juz niedlugo przekonamy się kto mial racje. Czy ten kto miał akcje czy ten kto ich nie miał.
Ja po prostu wiem a ty nie wiesz nic w temacie w ktorym sie wypowiadasz - nie ze ja wiem lepiej. łudzisz sie i zyjesz zyczeniami! Teraz wymysliliscie se nowa date do konca marca, wczesniej byla do konca wrzesnia 2021, jeszcze wczesniej do konca roku 2020 (bo tak zarzad mowil, tylko warte ich i wasze slowa) i tak w kolko a jedyne co sie zmienilo to ilosc przepalonych pieniedzy i wydrukowanych akcji. Bacteriomic klapa, nawet nie zostal calkowicie zarejestrowany
Espi odnosnie bacteriomica coś znaczące niż patent na coś co nie działa miałeś tu: "Jednocześnie Bacteromic wystawi deklarację stwierdzającą zgodność systemu BacterOMIC z wymaganiami zasadniczymi właściwych dyrektyw Unii Europejskiej, nadając systemowi BacterOMIC oznakowanie CE-IVD. Jeżeli Prezes URPL nie wyrazi sprzeciwu w ciągu 14 dni, system BacterOMIC uzyska certyfikację CE-IVD dającą prawo do wprowadzenia systemu do obrotu na rynku Unii Europejskiej. Ze względu na znacznie mniejszą liczbę antybiotyków, które spełniły kryterium 90% zgodności dla oceny ilościowej, Zarząd zdecydował na obecnym etapie rozwoju systemu nie zgłaszać oceny ilościowej we wniosku do URPL."
Wiem żebyś chciał chytrusie. Ja też bym chciał ale promocje kiedyś się kończą. Wiem jaki to dramat dla takich jak ty, srakacz i innych żałosnych dusigroszów co za złotóweczkę dadzą się pokroić.
Srakacz daj jakiś nowy post o 162. Co tam pisałeś ostatnio nędzarzu? Drugi Euroimplant? Co tam jeszcze masz do powiedzenia ładuj. Lubię twoje posty. Na początku mnie żenowały ale teraz już tylko śmieszą. No wrzuć coś nowego dla nas do pośmiania trollu.
Ty jestessmieszny co tu robisz? Piszesz, ze scp to startupik, gardzisz spółka jak i akcjonariatem, to co tu gościu robisz? Jeśli nie chcesz kupić akcji taniej, to naprawdę ludzie w tym kraju maja za dużo czasu i socjalu