A pod co mmc urosło z 6 na 50 zł. ? To jest giełda jak gruby zechce to zrobi 30 zł.A spólka sie do tego nadaje,jest na czasie ta branza,ceny usług rosną.Kapitalizacja mała ,liczba wszystkich akcji bardzo mała .FF bARDZO MAŁY
Dnia 2022-02-04 o godz. 21:41 ~Wujek_Dobra_Rada napisał(a): > Pod co was ubrali leszcze ? Wiecie juz czy nie ? > > Na Kancelarii przynajmniej wiadomo pod co beda ubierac. Prezes ubral sie po 2.50 zl przy kursie 1.50 zl > > Ale mam z was ubaw. Siedziec caly weekend w pampersach to obciach.
Jeszcze tu jestes leszczu.Mówiłem ci zebys tu nie pitolił bo ci to nic nie da a jeszcze sobie nagrabisz.Jak tam twoja kancelaria... piekny wisielec na wykresie oznacza jedno sru.Zaraz suie tam jeszcze przejde
Dnia 2022-02-05 o godz. 10:08 ~Wujekdobrarada napisał(a): > Ubrani przez spekule zaczynają gotować się w swoich paltocikach. > > Nie wspomnę o pelnych pampersach. Ubaw po pachy.
Kurs wykonuje coraz mniejsze wahania.Wiadomo zawsze zanajdą sie tacy ktorzy realizują zysk czy chcą pokupczyc akcjami.Według mnie akcje są zbierane przed wybiciem.Akcji w karnecie na sprzedazy coraz mniej a ci co sie dokłafają się wykrwawią i według mnie kurs wybije w góre i będą solidne wzrosty
Jedni uwazają ze to koniec wzrostów.Ja uwazam ze wzrosty sie rozkręcają.Kapitalizacja ciągle mała.Wszystkich akcji bardzo mało.FF bardzo mały i jest miejsce do sporych wzrostów.Karnet na sprzedazy pusty
Wkrótce raport za czwarty kwartał.Uwazam ze bedzie bardzo fajny.Nie widze powodów zeby miałbyc inny.Ceny takich usług rosną od kilku miesiecy a przyszłosc pokazuje ze moze byc jeszcze lepiej.Polski ład z niedocìagnieciami wiec klientów bedzie coraz wiecej
Tak sie wydaje do czasu a akcji na sprzedazy coraz mniej.Mimo ze znajduja sie tacy co sie dostawiaja do sprzedazy to akcji coraz mniej w arkuszu na sprzedazyŁatwo sprzedac.Trudno odkupic.Jeszcze dzis rano mozna było kupic po 4 zł.Potem po 4.24.Teraz mozna kupic po 4.40 małą ilosc a potem juz przeskok na 4.70.Akcji coraz mniej na sprzedazy.Teraz juz tylko ok. 3400 akcji do 5.1.Nastepne po 19 zł..Coraz mniej akcji na sprzedazy