• Wywiad w Biznes24 Autor: ~investor [95.49.214.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=Jz_ag3U13lA - link do rozmowy, która odbyła się wczoraj :)
  • Re: Wywiad w Biznes24 Autor: ~aucc [5.173.120.*]
    Zasieg niszowy ale pokazuja dzialalnosc i to jest pozytywnym krokiem
  • Re: Wywiad w Biznes24 Autor: ~Major [5.173.248.*]
    Brak konkretnych odpowiedzi na proste pytania, zadawane przez prowadzacego. Cały czas ten korporacyjny bełkot.
  • Re: Wywiad w Biznes24 Autor: ~Trolek [5.173.21.*]
    Dokladnie. A ten webinar jak by nie wiedział o czym mówić. Miejmy nadzieje ze to tylko brak umiejetnosci w przekazywaniu informacji i że ostro tam pracują i robią swoje bo nie każdy umie ładnie sie wypowiadać. Lepiej by robote robili i pokazali dobre wyniki
  • Re: Wywiad w Biznes24 Autor: ~crayzee [91.215.237.*]
    Moim zdaniem Goliński niepotrzebnie maskuje zdenerwowanie tą rzekomo luzacką postawą. Jeśli nie mogą czegoś powiedzieć na tym etapie, to skupiłbym się na tym, co mogę i wyraźnie powiedział, że reszty nie mogę.

Wystarczyłoby powiedzieć. Tak, pracujemy nad ekosystemem. Jest to zupełnie nowa jakość łącząca poszczególne elementy strategii, którą mieliśmy do tej pory, w jedną całość. Z uwagi na pewne zobowiązania, które mamy, nie jestem w stanie powiedzieć więcej, ale panujemy kolejne webinaria (tu pada jakiś przybliżony timing).

Ja czekam na odpowiedź na mojego maila do spółki, którego wysłałem pół godziny po webinarze. Zapytałem m.in. o to, czy są w stanie konkretniej umieścić w czasie kolejne kontakty z inwestorami, czy w emisje na Raisemanie wliczają także swoje własne i czy w związku z kapitałochłonnością planowanych działań spółka zakłada, że operacyjny cash flow im wystarczy do sfinansowania wszystkich potrzeb, czy też jest plan na kolejną emisję na NC. Dostałem odpowiedź praktycznie od razu - musimy sprawdzić, jakich informacji możemy udzielić i które z nich nie są cenotwórcze. No i na razie cisza.

Moim zdaniem Sebastian powinien się uczyć, jak być na rynku regulowanym. To już nie jest zarządzanie SH w formie spółki z o.o. Jeśli planują coś większego, to z pełną świadomością ograniczeń dla informacji cenotwórczych, komunikować się jakoś muszą. I może to właśnie jest powód stresu Golińskiego - nigdy wcześniej może tej odpowiedzialności nie czuł.

Tym niemniej również kibicuję temu, żeby robili swoje. I czekam na pierwszy webinar z konkretami.
  • Re: Wywiad w Biznes24 Autor: ~Dyskoból [188.33.241.*]
    Dzieki za info. Umkneło mi.
  • Re: Wywiad w Biznes24 Autor: ~Lew [89.72.20.*]
    Dokładnie
  • Re: Wywiad w Biznes24 Autor: ~Platformy [188.33.241.*]
    W ciągu 3 tygodni jakięs info o nowej kampanii w Raisemana.
  • Re: Wywiad w Biznes24 Autor: ~aucc [176.221.122.*]
    tu wyczekiwanie na tańsze akcje i na siłe wyprzedaż a dalej brak info kto kupił akcje z ostatniego espi - śpią tam?
[x]
PROACTA -3,21% 1,81 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.