• Playtest Prologue Space Mechanic Simulator Autor: gildiatroli_pl [46.215.119.*]
  • Re: Playtest Prologue Space Mechanic Simulator Autor: ~Marek [*]
    Czyli nie mają nawet ludzi do testowania swoich gier. Coraz bardziej kiepsko to wszystko wygląda.
  • Re: Playtest Prologue Space Mechanic Simulator Autor: ~pioter [5.253.206.*]
    Albo troll albo ignorant, poczytaj lepiej po co sie to robi zamiast gadac glupoty tylko dla samego gadania. Dla mnei genialne posunieciie, maja przetestowana gre na tysiecach roznych komputerach i beda wiedziec czego ludzie chcą. Gdyby CDP ze swoim Cyberpuk cos takiego zrobił przed premiera to sytuacja na rynku dzisiaj by wygladała inaczej.
  • Re: Playtest Prologue Space Mechanic Simulator Autor: ~ponqwc [*]
    Wiesz co Kostowski z Playway na twitterze pisał na temat playtestów steam? Że to raczej określenie kierunku w jakim gra ma podążyć, a nie zapowiedź wydania. Czyli jeszcze dłuuuga droga do premier. W moim odczuciu zapomnijmy o 2022 roku, być może w 2023 są jakieś szanse.
  • Re: Playtest Prologue Space Mechanic Simulator Autor: muaddibb [89.228.50.*]
    I tak wiadomo że obie gry wyjdą między marcem a wrześniem, tak jak wszystko co obecnie na polskim gamedev. Pewnie jak większość spółek 1 gra pod koniec marca/początek kwietnia już po FED i wprowadzeniu Wig Gry aby załapać się na większe wzrosty a druga czerwiec-wrzesień. A potem to wiadomo co będzie ;)
    Dzisiaj ładnie dobrałem ;) Teraz jeszcze max miesiączek i zaczynamy hossę. Jak obserwuję cały sektor teraz cisza wszędzie i zbieranie fundów/insiderów i prezesów, także pewnie dopiero pod koniec lutego/początek marca pochwalą się wynikami playtestów, potem 1-2 tyg max i odpalenie prologu Trucka aby utrzymać wzrosty i premka początek kwietnia, potem jak sukces duży to wzrosty, korekta, i jazda pod Space. Ciekawi mnie jakie będą wolumeny, bo byle średni wolumen to tutaj + 50%. Dziś nareszcie ktoś mi dał pakiecik. Jeszcze może ktoś da się nabrać na wojnę, która jest tak straszna dla gamingu jak covid i coś jeszcze sypnie. Jakby co czekam jeszcze.
  • Re: Playtest Prologue Space Mechanic Simulator Autor: ~Vik [82.145.220.*]
    Zejdź na ziemię i przestań marzyć. Poczytaj raport, pisze w nim że planowana premiera jest na drugie półrocze, czyli optymistycznie gdzieś pod koniec roku. A teraz zastanów się ile tytułów w branży wychodzi bez obsuwy. Jak połączysz te fakty to wyjdzie że obie gry wyjdą najwcześniej w 2023 roku. W drugiej połowie roku jedyne na co możesz liczyć to nowa emisja, bo kasy z poprzedniej wystarczy na kilka, maksymalnie kilkanascie tygodni. W tym roku możemy jedynie uświadczyć darmowe prologi a jak debiuty się dobrze sprzedadzą to spółka zacznie zarabiać na siebie gdzieś w okolicach 2q 2023 roku.
  • Re: Playtest Prologue Space Mechanic Simulator Autor: ~Vik [82.145.220.*]
    A marny procent kasy jaki dostaną od p2c za rally mechanic to im kapnie jak p2c grę skończą i wydadzą. Póki co podpisali umowę i tytułu jeszcze nie zaczęli robić. Taką grę robi się dwa - trzy lata.
  • Re: Playtest Prologue Space Mechanic Simulator Autor: muaddibb [89.228.50.*]
    Ja wiem swoje i mnie nie rusza jak jakiś random na dołkach pisze co innego ;) przerobiłem takich już na wszystkich walorach. Kupowałem Cfg kiedy inni robili pod siebię myśląc, że koniec spółki. Dopóki są trolle dopóty ja kupuję. Jak trolli nie będzie i będziecie wychwalać spółkę, wtedy ja dopiero wyjdę.
  • Re: Playtest Prologue Space Mechanic Simulator Autor: ~laral [*]
    Z tym cfg to najwidoczniej niczego się nie nauczyłeś, skoro zainwestowałeś w atj bo cfg leci na pysk równie szybko jak atj i obie spółki siebie warte.
    Chyba że kupiłeś przed hossą gamingowo - newconnectową, to zarobiłeś, bo wtedy wystarczyło kupić cokolwiek i nawet ślepy i głupi potem zarobił bo leciały największe gnioty do góry i nikt nie przejmował się fundamentami.
[x]
ATOMJELLY -2,99% 1,30 2025-10-27 13:10:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.