• Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: tres_mas [188.146.103.*]
    Muszę trochę odetchnąć, przyznam. Ktoś poratuje jakąś trendy spółeczką, na której człowiek poczuje znów radość życia? Coś na czasie i z perspektywami. Ech, wiem to nie koncert życzeń... A może jednak, ktoś coś?
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: cmpunk [31.61.224.*]
    Dnia 2022-02-04 o godz. 09:31 tres_mas napisał(a):
    > Muszę trochę odetchnąć, przyznam. Ktoś poratuje jakąś trendy spółeczką, na której człowiek poczuje znów radość życia? Coś na czasie i z perspektywami. Ech, wiem to nie koncert życzeń... A może jednak, ktoś coś?

Odetchnąć na bananowej... Tak się chyba nie da :-).
    Ale mamy tu takiego guru inwestycyjnego- J-23 się zwie (ma jeszcze 40 innych nicków, ale to nie istotne jest) i poleca nam Sferaneta- taka ogólnoświatowa korporacja oplatająca internetem nasz kraj, poleca też giganta fotowoltaiki- Bras i jeszcze 4mass- jak wiadomo- wspołpracują z LPP, podbijają Ukrainę i co tam jeszcze, no i żeby akcji dla nikogo nie zabrakło, to robią od czasu do czasu emisje ;-).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.227.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: martyna11 [83.8.95.*]
    :D
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~KoleśGit [37.47.93.*]
    Zobacz RED DEV STUDIO!
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~świstak [31.182.250.*]
    Jeden mądry pisze a drugi mądry mu odpisuje i chwali
    SZOK
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~J-23 [31.61.225.*]
    Dnia 2022-02-04 o godz. 22:42 ~świstak napisał(a):
    > Jeden mądry pisze a drugi mądry mu odpisuje i chwali
    > > SZOK

ZGADZA się ,..
    Obydwu rekomendowałem, profilaktycznie dla autora wątku i kolejną , kontrolną dla wcpunk poradę lekarską u specjalisty adekwatną do tytułu wątku ,... ale cempek mnie usunął .

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.209.*]
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-02-05 o godz. 13:34 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-02-04 o godz. 22:42 ~świstak napisał(a):
    > > Jeden mądry pisze a drugi mądry mu odpisuje i chwali
    > > > SZOK
    >
    > ZGADZA się ,..
    > Obydwu rekomendowałem, profilaktycznie dla autora wątku i kolejną , kontrolną dla wcpunk poradę lekarską u specjalisty adekwatną do tytułu wątku ,... ale cempek mnie usunął .
    >

Niestety, był ktoś szybszy ode mnie i ubolewam, że nie przeczytałem twoich poetyckich wzlotów :-(.
    Ale nie popłakałeś się z tego powodu?
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: mroz [46.134.63.*]
    Kolego to pytanie tu na forum gdzie króluje wcpunk nie ma sensu, on tu jest od 16 lat więc łeb ma sprawny tylko sanwilem.
    Jeżeli spodziewałeś się od niego konstruktywnej odpowiedzi to szkoda czasu je tu zadawać, Ja sobie postawiłem SL i czekam, jakiś czas temu rekomendowałem żeby dobierać i to robiłem ale tu nie ma z kim współpracować, zarząd nie pomaga tylko milczy.
    Wiem że papier lubi ciszę ale na naszej bananowej cisza to marazm oby nie szenastoletni ;)
    Dnia 2022-02-05 o godz. 21:31 mroz napisał(a):
    > Kolego to pytanie tu na forum gdzie króluje wcpunk nie ma sensu, on tu jest od 16 lat więc łeb ma sprawny tylko sanwilem.
    > Jeżeli spodziewałeś się od niego konstruktywnej odpowiedzi to szkoda czasu je tu zadawać, Ja sobie postawiłem SL i czekam, jakiś czas temu rekomendowałem żeby dobierać i to robiłem ale tu nie ma z kim współpracować, zarząd nie pomaga tylko milczy.
    > Wiem że papier lubi ciszę ale na naszej bananowej cisza to marazm oby nie szenastoletni ;)

Oooo, to napisz, gdzie ustawiłeś stopa, może ktoś będzie chętny pofatygować się na te poziomy :-).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.63.*]
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: cmpunk [31.61.235.*]
    Dnia 2022-02-07 o godz. 00:20 mroz napisał(a):
    > wal się na ryj :)

Fajnie, że masz jeszcze poczucie humoru :-D.
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    Fajnie ze ty masz jeszcze poczucie humoru. B. obraca cie od 16 lat na prawo I lewo, a ty wiecznie usmiechniety… podziwiam, no chyba ze to taki fetysz I po prostu ci sie to podoba
    Dnia 2022-02-07 o godz. 11:23 ~hmm napisał(a):
    > Fajnie ze ty masz jeszcze poczucie humoru. B. obraca cie od 16 lat na prawo I lewo, a ty wiecznie usmiechniety… podziwiam, no chyba ze to taki fetysz I po prostu ci sie to podoba

Drogi kolego, pieniądze to nie wszystko :-).
    Ja sobie spokojnie poczekam, nie pisałem tu na forum przez 10 lat, za to twój przyjaciel scettino bez akcji siedział na forum praktycznie cały czas. Więc ponownie zdefiniuj słowo fetysz, tym razem w odniesieniu do scetta :-D.
    no taki fetysz ze uwazasz ze pieniadze to nie wszystko I lubisz jak cie starszy pan obraca
    Dnia 2022-02-07 o godz. 11:55 ~hmm napisał(a):
    > no taki fetysz ze uwazasz ze pieniadze to nie wszystko I lubisz jak cie starszy pan obraca

Nie jestem atrakcyjny dla starszego pana, za to scett, zaprawiony w bojach, jak najbardziej. Ty chyba też, skoro tu pojawiłeś się znikąd :-).
    moze jednak jestes skoro taka relacja od tylu lat tak swietnie sie wam uklada I obaj jestescie zadowoleni, wiecej wiary w siebie
    Dnia 2022-02-07 o godz. 12:20 ~hmm napisał(a):
    > moze jednak jestes skoro taka relacja od tylu lat tak swietnie sie wam uklada I obaj jestescie zadowoleni, wiecej wiary w siebie

Obstawiam, że jednak wy jesteście zadowoleni. W końcu jesteście tu dla przyjemności i nikt was do niczego nie przymusza :-).
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~J-23 [*]
    Dnia 2022-02-07 o godz. 11:55 ~hmm napisał(a):
    > no taki fetysz ze uwazasz ze pieniadze to nie wszystko I lubisz jak cie starszy pan obraca

"PIENIĄDZE to NIE WSZYSTKO" to ulubione fraza tych , którzy już wiedzą , że przegrali , stracili szanse na zarobek na GPW , ....
    już to czytałem na kilku (cemp zaraz będzie mnie to przybijał) spółkach wywalonych z GPW jako forma POCIESZENIA ,...

CZy 'perełka' snw pójdzie w te ślady ??
    Dnia 2022-02-07 o godz. 17:28 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-02-07 o godz. 11:55 ~hmm napisał(a):
    > > no taki fetysz ze uwazasz ze pieniadze to nie wszystko I lubisz jak cie starszy pan obraca
    >
    > "PIENIĄDZE to NIE WSZYSTKO" to ulubione fraza tych , którzy już wiedzą , że przegrali , stracili szanse na zarobek na GPW , ....
    > już to czytałem na kilku (cemp zaraz będzie mnie to przybijał) spółkach wywalonych z GPW jako forma POCIESZENIA ,...
    >
    > CZy 'perełka' snw pójdzie w te ślady ??

Ty się martw o cofkę na swojej perełce podbijanej kilkoma akcjami :-).
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~J-23 [31.61.232.*]
    Dnia 2022-02-07 o godz. 20:09 cmpunk napisał(a):
    >
    > Ty się martw o cofkę na swojej perełce podbijanej kilkoma akcjami :-).

HAHhhahaaaaa
    Bardzo się martwię, ZADOWOLONY !!!
    cemp jak przedszkolaczek lub j.w. już pierwsze słówko tytułu wątku
    Tylko , ty sprecyzuj o którą perełkę ci chodzi ????
    Ja najbardziej się martwiłem dziś , że Bras nie spadł poniżej 30 gr jak zakładałem w tamtym tygodniu .

• Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~Lutek [93.105.178.*]
    ja cały czas dobieram Infrę, mam nadzieję na spory zysk.
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~DonPedro [91.215.44.*]
    GLCOSMED, MONNARI, RESBUD, MOL
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~Hejo [188.147.96.*]
    Też zebrane u mnie. Infra dobrze wygląda. W poniedziałek wyniki
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~Ejo [188.147.96.*]
    Infra ma programy do księgowości. Temat na czasie. Wygląda jakby miała ruszyć.
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~Filip [89.64.101.*]
    up
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~Chmurka [185.212.169.*]
    Może Infra. Programy księgowe. Świetne i tanie
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~Chmurka [185.212.169.*]
    O a jak na to wpadliście? :))) Mi znajomy polecił.
  • Re: Zwariuję tu... Coś na czasie? Autor: ~hmm [178.42.12.*]
    ooo jakis zlot naganiaczy akwizytorow
    Dnia 2022-02-12 o godz. 20:17 ~hmm napisał(a):
    > ooo jakis zlot naganiaczy akwizytorow

No co? Nie kupisz? Przecież Sanwil to gówno,a tu masz poważnych inwestorów,co ci dobrze radzą, zarobisz i będzie git :-D.
[x]
SANWIL -2,99% 1,30 2025-12-03 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.