• Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Kontraktowy [83.26.17.*]
    Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    Ooo, to świetnie. A z innej beczki. Dlaczego piszesz pandemia od dużej litery a kovid od "k"?
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ghost-man [95.160.158.*]
    Dnia 2022-02-04 o godz. 06:31 ~Azatem napisał(a):
    > Ooo, to świetnie. A z innej beczki. Dlaczego piszesz pandemia od dużej litery a kovid od "k"?

jak bym słuchał Shreka .. :) :) ..
    czepiasz się kolego taki ma styl wypowiedzi mi się podoba ..im więcej optymistów tym bliżej korekty
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Trader [176.103.75.*]
    Dnia 2022-02-04 o godz. 09:48 ghost-man napisał(a):
    > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:31 ~Azatem napisał(a):
    > > Ooo, to świetnie. A z innej beczki. Dlaczego piszesz pandemia od dużej litery a kovid od "k"?
    >
    > jak bym słuchał Shreka .. :) :) ..
    > > czepiasz się kolego taki ma styl wypowiedzi mi się podoba ..im więcej optymistów tym bliżej korekty

Oj panowie czyzby ból doop......bo się sprzedało po 2 ziko :) eh Ynwestory od siedmiu boleści z was widzę :) co będzie zobaczymy tak jak napisal autor wątku a wtedy zobaczymy kto ma racje i przypomnimy posta :) tak że polecam spacer bo takie wpisy naganiające na spadki mówia tylko o jednym ulica bez papiera wyje a to oznacza wzrosty na walorze zawsze .
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    Kolega widzę świeży w tym zacnym gronie.
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Trader [176.103.75.*]
    Widzę że kolega nowy i mało wiedzy ma o spółce i jej przeszłości ............a szkoda.
    Dlatego bardzo wnikliwie analizuję uwagi Szanownego Kolegi. Na pewno wiele nowego dowiem się o tej spółce od Kolegi. Także śmiało, nie utrzymuj nas w niewiedzy i niepewności.
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~mały [85.221.145.*]
    Duchu nie będzie żadnej korekty, dzisiaj przebijamy 3,10
    tak sobie gdybam;)))
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ghost-man [95.160.158.*]
    Dnia 2022-02-04 o godz. 10:05 ~mały napisał(a):
    > Duchu nie będzie żadnej korekty, dzisiaj przebijamy 3,10
    > tak sobie gdybam;)))

a niech Ci się spełni .. :) :)
    pomimo że mam inne zdanie ... :)
    Z Wami to już nawet pożartować nie wolno. Ale gdybym napisał o sterniku, o przesuwaniu wajch, przerzucaniu z wora do wora albo milionach na kontach Monnari, to zaraz klepalibyście mnie po plecach.
    No i po co się tak nakręcać?
    A dlaczego ty piszesz Ooo ? Co to jest w ogóle Ooo ? nowy twór Gimbazy........nie ma takiego słowa w PL chyba że ty marsjanin to inna bajka i chyba zbłądziłeś tutaj polecam kupić słownik i dopiero pisać .
    To jest onomatopeja. Każdy gimbus to wie. A skoro jesteś takim purystą, to używa łaskawie formy grzecznościowej, bo o tym że Ty piszemy z dużej litery to wiedzą wszyscy poza gimbazą właśnie.
    Serdecznie Cię pozdrawiam.
    Pasowało by jeszcze trochę wyleszczyć bo za duży ruch sie robi na forum naleciało się jakiś jamników bezpańskich psów gimbazy ..............jak to mówią :) liczę że coś wpadnie jeszcze taniej przed ...............tak więc czekamy i zobaczymy co nam wiosna przyniesie .
    No i klasyczny prostak wyszedł z Ciebie w sposób dramatyczny.
    Nie ma z kim pogadać.
    Miło nam Zatem prostaku :) takich hejterów oby więcej nam akcji nasypało po 2 zł jeszcze :)
    Co racja, to racja. Ale powiem Ci również, że byłoby jeszcze lepiej, gdyby Ci rozumu dosypało zamiast akcji po 2 zł. Byłby pożytek zdecydowanie większy.
    O mój rozum się nie martw tylko o swój doktorów-gimbazów tutaj nam nie potrzeba to nie szpital psychiatr........tam polecam szukać swoich fanów i 2 zł :)))
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ghost_man [*]
    Dnia 2022-02-04 o godz. 10:27 ~Azatem napisał(a):
    > No i klasyczny prostak wyszedł z Ciebie w sposób dramatyczny.
    > Nie ma z kim pogadać.

" był czas przywyknąć " jak mawiał klasyk .. :) :)

No ba.
    Ale ja sobie chciałem tak od serca porozmawiać dzisiaj. Pragnąłem tego jak kania dżdżu. I co mnie spotyka? I za co ja pytam ;)?
    Dnia 2022-02-04 o godz. 10:41 ~Azatem napisał(a):
    > No ba.
    > Ale ja sobie chciałem tak od serca porozmawiać dzisiaj. Pragnąłem tego jak kania dżdżu. I co mnie spotyka? I za co ja pytam ;)?

od serca powiadasz .. to chyba tylko na jakimś portalu randkowym ..:) :) ..tutaj sami mistrzowie - traderzy giełdowi pogromcy leszczy takich jak ja .. :) :)
    Ty? Leszczem? No zmiłuj się...
    Ale dobrze radzisz. Zaloguję się na portalu randkowym. Jednak zanim, to zdradź najpierw co mówi analiza techniczna.

Moim zdaniem (co tam moim, wszyscy widzieli) w ostatnich kilku dniach ktoś wszedł z dawno nie widzianym tutaj wolumenem. Obstawiam jakiś fundusz. Pytanie zasadniczo jest jedno. Czy to już koniec zakupów, czy tylko dobra strategia na powolne zbieranie bez windowania ceny. Jeśli to pierwsze, to to co widzimy obecnie oznacza znowu powolne osuwanie się kursu pod własnym ciężarem. Jeśli to drugie to rodzi się we mnie nadzieja, choć bez dobrych wyników sprzedażowych nie na długo.
    Jako ciekawostkę dodam że sprawdziłem sobie w KRS spółkę, która jest właścicielem Ogrodów. Nie chcę siać zwątpienia ale jeszcze trzy lata temu miała ona znikome przychody i ujemne kapitały. Zamiast upadłości mieliśmy jednak podwyższenie kapitału, wniesienie aportu w postaci nieruchomości z pytaniem co dalej? Spółka wciąż generuje straty. Zanim zacznie wypłacać dywidendę musi odbudować kapitały zapasowe. Dlatego smutne pytanie drugie jest takie, co stanie się z pieniędzmi za sprzedaż OG? Moim zdaniem pójdą na rewitalizację pozostałej części (czyli na inwestycje w toku) Jeśli nie pójdą, to źle, bo zje je inflacja. Natomiast tak czy inaczej nie poprawią istotnie wyniku MONNARI za 2021.
    Azatem kto kupił i po co?

Dnia 2022-02-04 o godz. 11:04 ~Azatem napisał(a):
    > Ty? Leszczem? No zmiłuj się...
    > Ale dobrze radzisz. Zaloguję się na portalu randkowym. Jednak zanim, to zdradź najpierw co mówi analiza techniczna.
    >
    w rozważania kto po co za ile i dlaczego kupił lub sprzedał nie będę wnikał bo mnie tylko głowa rozboli .. :) :)
    co do analizy to może sie pokuszę jeśli będę dysponował większą ilością czasu bo trzeba by było to głębiej "przeorać" na paru płaszczyznach tak jak w tej poprzedniej analizie spadkowej ...
    ale czy to ma sens skoro sa tu mistrzowie ( jak czytam poniżej ) , którzy zarabiają po 2 tys % .. to co ja skromny leszcz zarabiający po 12 % - 20 % mogę wiedzieć na temat "robienia kasy" :) :)

• Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~mały [85.221.145.*]
    lol ale debata...
    tak to jest, ktoś sprzedał to i wieszcz zjazd, między wierszami ale wieszczy by odkupić, ot psychologiczna gierka;)
    Nie ma ona racji bytu jak papier brnie wpieriod
    a co na Monnari smutne to jednak to, że mamy sesję gdzie volumen prawie 400kilo bez espi i mamy takie gdzie 5kilo akcji robi minus 5% na kursie
    To cała Monia, trzeba przywyknąć, zrozumieć, zaakceptować albo wywalić i zapomnieć...

Dnia 2022-02-04 o godz. 10:51 ~mały napisał(a):
    > lol ale debata...
    > tak to jest, ktoś sprzedał to i wieszcz zjazd, między wierszami ale wieszczy by odkupić, ot psychologiczna gierka;)
    > Nie ma ona racji bytu jak papier brnie wpieriod
    > a co na Monnari smutne to jednak to, że mamy sesję gdzie volumen prawie 400kilo bez espi i mamy takie gdzie 5kilo akcji robi minus 5% na kursie
    > To cała Monia, trzeba przywyknąć, zrozumieć, zaakceptować albo wywalić i zapomnieć...
    >

nie narzekaj bo może być gorzej .. :) :)
    bardzo dobry walor moim zdaniem ...

jeśli sprzedał to nie wieszczy, a założył ( oczywiście może być to błędne założenie ) , że będzie z określonego punktu do określonego punktu opadał .. na tym polega gra giełdowa aby sprzedać drożej niż się kupiło - nie należy mylić z inwestowaniem giełdowym które u Ciebie jest prawidłowe - dobierasz ( uśredniasz) na wzrostach po przebiciu określonego oporu ( tak jak pisałeś, że masz zamiar po przekroczeniu 3,10 ) .. największym błędem jest uśrednianie w dół
    Dnia 2022-02-04 o godz. 10:51 ~mały napisał(a):
    > lol ale debata...
    > tak to jest, ktoś sprzedał to i wieszcz zjazd, między wierszami ale wieszczy by odkupić, ot psychologiczna gierka;)
    > Nie ma ona racji bytu jak papier brnie wpieriod
    > a co na Monnari smutne to jednak to, że mamy sesję gdzie volumen prawie 400kilo bez espi i mamy takie gdzie 5kilo akcji robi minus 5% na kursie
    > To cała Monia, trzeba przywyknąć, zrozumieć, zaakceptować albo wywalić i zapomnieć...
    >

Dokadnie kolego ileż to tutaj już było tych wielkich znawców pseudo-analytyków ;) od wykresów i co kurs swoje :) pamiętam jak byłem tutaj sprzed upadłości nabywałem walor po 1zł a nawet 0,76 zł :) i pisałem że mamy dno jak kurs wystrzelił to wszystkie tycj wykresy pseudo-analityków poszły w piz.......i wszystko im się połamało i wielkie te analizy były tyle warte ich co zeszło-roczny śnieg pod płotem :))) a papier gonili jak szaleni wszyscy :) a kurs nie mógł się zatrzymać i poszedł na 20 zł gdzie powoli rozpoczołem sprzedawać zysk ponad 2 tyś % :) no a jakie były ujadania na forum i pisania korekta zjazd powrót do bazy itd :))) ogarniał mnie śmiech na maxa wtedy :)
    Duchu ja tam nie narzekam dlatego tutaj jestem;)
    Nie ma we mnie duszy spekulanta więc raczej zawsze wchodzę gdzieś na dłużej...
    Tak spokojnie - AT - jest super narzędziem i pewnie tutaj działa z tego co piszesz;)
    Tylko ta analiza może szybko paść choćby po jednym espi
    a tutaj jak pisalem, trochę irytuje dziurawy arkusz który malusim volumenem pozwala na spadek kilka procent
    ale spokojnie, damy radę
    dobrałem przy 2,75 , może wpadnie powyżej 3,10
    To się cieszcie i sobie łapcie procenty, bo jestem klasycznym wisielcem, który marzy tylko o tym, aby się tego pozbyć. Tyle fajnych okazji poszło się ... tego, bo nie miałem wolnych środków.
    Nienawidzę Monnari !!!
    Żartowałem ... (częściowo) :))
    Dnia 2022-02-04 o godz. 11:32 ~Azatem napisał(a):
    > To się cieszcie i sobie łapcie procenty, bo jestem klasycznym wisielcem, który marzy tylko o tym, aby się tego pozbyć. Tyle fajnych okazji poszło się ... tego, bo nie miałem wolnych środków.
    > Nienawidzę Monnari !!!
    > Żartowałem ... (częściowo) :))

pierwsza i najważniejsza zasada zarówno gracza jak inwestora - nie pakuje się wszystkich środków do jednego worka :) :)

druga zasada to plan:
    nawet długoterminowy inwestor powinien mieć określony poziom zysku i maksymalny poziom straty - ochrona kapitału to rzecz święta - bez kapitału nie ma inwestycji ani gry - czyli SOPY
    gracz wyznacza dość wąskie pole straty i zysku za to ma wiele "planów" na różnych walorach

• Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Azatem [176.221.123.*]
    Oj tam, oj tam. Dzisiaj Monnari, to nie chwaląc się, niewiele już znaczący udział w moim portfelu. Ale jest i mnie wkurza. Obecnie nie ma już także dyskusji o poziomie zysków i strat, bo tą drugą mam za dużą, aby się tego pozbyć. Czekam trzy lata to i poczekam jeszcze trzy, bo cóż to za ryzyko obecnie.
    Także spokojnie. To tylko najgorsza inwestycja w moim życiu (oprócz Biotonu :) :)
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ghost_man [46.171.121.*]
    Dnia 2022-02-04 o godz. 11:16 ~mały napisał(a):
    > Duchu ja tam nie narzekam dlatego tutaj jestem;)
    > Nie ma we mnie duszy spekulanta więc raczej zawsze wchodzę gdzieś na dłużej...
    > Tak spokojnie - AT - jest super narzędziem i pewnie tutaj działa z tego co piszesz;)
    > Tylko ta analiza może szybko paść choćby po jednym espi
    > a tutaj jak pisalem, trochę irytuje dziurawy arkusz który malusim volumenem pozwala na spadek kilka procent
    > ale spokojnie, damy radę
    > dobrałem przy 2,75 , może wpadnie powyżej 3,10

chciałem na to odpisać ale mi blokuje wpisy .. więc chyba to by było na tyle .. :)

może w ten sposób ??

Dnia 2022-02-04 o godz. 11:16 ~mały napisał(a):
    > Duchu ja tam nie narzekam dlatego tutaj jestem;)
    > Nie ma we mnie duszy spekulanta więc raczej zawsze wchodzę gdzieś na dłużej...
    > Tak spokojnie - AT - jest super narzędziem i pewnie tutaj działa z tego co piszesz;)
    > Tylko ta analiza może szybko paść choćby po jednym espi

hhhmm.. ok zdradzę swoją teorię ..:) uprzedzam, że jest dziwna wręcz idio__tyczna :) :) uważam, że espi - info na walorze pojawia się wtedy gdy walor go "potrzebuje" czyli znajduje się w odpowiednim punkcie AT. mówiąc prościej ktoś przygotował ten walor technicznie pod to info bo je znał "nieco wcześniej" :) wspominałem że to dziwna teoria ??? :) :)

> a tutaj jak pisalem, trochę irytuje dziurawy arkusz który malusim volumenem pozwala na spadek kilka procent
    > ale spokojnie, damy radę
    > dobrałem przy 2,75 , może wpadnie powyżej 3,10

to co Ciebie irytuje tylko utwierdza w tym co robi i gdzie jest tego kto tym walorem steruje :) :)
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~matti [83.23.247.*]
    Bo on ani nie znać polska języka ani nie mieć pojęcia o tym co pisze.
    Tylko bezmyślnie przepisuje to ,co mu jakiś cwaniak kazał.
  • Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ghost_man [*]
    nic nie mogę wpisać - zablokowało mnie całkowicie czy tylko sensowne treści .. :) :) sprawdźmy
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Trader [176.103.75.*]
    No jeszcze trochę i dobierzemy znów po dobrej cenie :) to mi się podoba czas przygotować koszyczek i oby wpadło jak najwięcej i jak po najniższej cenie liczę że nawet po 2 zł dadzą jeszcze ;)
  • Re: Krótka Analiza Monnari Autor: ~As [78.8.1.*]
    Kto ma czas ten ma spokój, kto czasu nie ma temu Monnari jeszcze nie raz paznokcie poprzycina (albo i całe palce upie...li).

Bo Monnari jest, bo Monnari jest, bo Monnari jest od tego, aby bawić sie aby bawić się aby bawić się (leszczyzną) na całego :)

Wytrwałości życzę.
  • Re: Krótka Analiza Monnari Autor: ~Rozczarowany [193.242.142.*]
    Zgadzam się z Tobą całkowicie i szkoda bić pianę na forum :)
  • Re: Krótka Analiza Monnari Autor: ~Trader [176.103.75.*]
    Cierpliwości wszystko w swoim czasie jak Kontraktowy napisał czas wszystko zweryfikuje ale po pandemi będzie duże UP bo rynki będą wyprzedzały fakty......
  • Re: Krótka Analiza Monnari Autor: ~Kontraktowy [83.26.17.*]
    Bez spiny Panowie potwierdza sie to co pisałem z każdym dniem będzie co raz mniej zakażeń a co za tym idzie wracamy do normalności i powrotu całkowitego w Galerii .Ten rok stawiam bardzo dobry dla Monnari i nie tylko ,spółki wróca do trendu wzrostowego po pandemicznego okresu a co za tym idzie rozpocznie sie ruch co już widać po początku nowego roku i to będzie się nasilać a więc zainteresowanie rynkiem będzie wzrastać spółkami odzieżowymi po pandemi ,obostrzeniami i lockdownami i będą wzrosty im bliżej wyników i wiosny - lata tym kurs będzie wyżej .Rynki będą teraz nadrabiać i rozpocznie się wchodzenie w spółki odzieżowe pod przyszłe wyniki które będą co raz lepsze z oczywistych względów .Tym bardziej Monnari które jest na bardzo niskim poziomie a ma jeszcze Ogrody grunty ,magazyn ,biura które będą teraz pracować na zyski firmy .Tak więc stawiam w tym roku na spore zaineteresowanie rynku akcjami Monnari i to ona może być grana niebawem .Wczorajsza sesja dokładnie pokazała że ulica bez papiera i nie ma kto tak naprawde sypać akcjami bo ten co zbiera nie będzie oddawał co jest oczywiste a ci którzy oddali mogą tylko teraz spoglądać i pisać frazemony jak to bywało wcześniej ale kurs będzie kierował się swoimi torami i popytem rynkowym oraz tym co będzie się działo na rynkach po pandemi .Kurs bardzo ładnie się zachowuje i zbliża się co raz bardziej mocnego wybicia ...............Czas wszystko zweryfikuje posta odświeże w odpowiednim czasie .I bez ujadania proszę bo rynek sam zdecyduje co będzie a nikogo nikt nie na mawia do kupowania czy sprzedawania każdy decyduje sam .
    Pozdrawiam Kontraktowy
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Kontraktowy [83.26.17.*]
    Bez spiny Panowie potwierdza sie to co pisałem z każdym dniem będzie co raz mniej zakażeń a co za tym idzie wracamy do normalności i powrotu całkowitego w Galerii .Ten rok stawiam bardzo dobry dla Monnari i nie tylko ,spółki wróca do trendu wzrostowego po pandemicznego okresu a co za tym idzie rozpocznie sie ruch co już widać po początku nowego roku i to będzie się nasilać a więc zainteresowanie rynkiem będzie wzrastać spółkami odzieżowymi po pandemi ,obostrzeniami i lockdownami i będą wzrosty im bliżej wyników i wiosny - lata tym kurs będzie wyżej .Rynki będą teraz nadrabiać i rozpocznie się wchodzenie w spółki odzieżowe pod przyszłe wyniki które będą co raz lepsze z oczywistych względów .Tym bardziej Monnari które jest na bardzo niskim poziomie a ma jeszcze Ogrody grunty ,magazyn ,biura które będą teraz pracować na zyski firmy .Tak więc stawiam w tym roku na spore zaineteresowanie rynku akcjami Monnari i to ona może być grana niebawem .Wczorajsza sesja dokładnie pokazała że ulica bez papiera i nie ma kto tak naprawde sypać akcjami bo ten co zbiera nie będzie oddawał co jest oczywiste a ci którzy oddali mogą tylko teraz spoglądać i pisać frazemony jak to bywało wcześniej ale kurs będzie kierował się swoimi torami i popytem rynkowym oraz tym co będzie się działo na rynkach po pandemi .Kurs bardzo ładnie się zachowuje i zbliża się co raz bardziej mocnego wybicia ...............Czas wszystko zweryfikuje posta odświeże w odpowiednim czasie .I bez ujadania proszę bo rynek sam zdecyduje co będzie a nikogo nikt nie na mawia do kupowania czy sprzedawania każdy decyduje sam .
    Pozdrawiam Kontraktowy
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Rozczarowany [193.242.142.*]
    Kontraktowy witam Cię na pokładzie po dobrej stronie mocy :). Jeżeli Ty tak piszesz to o długoterminowe wzrosty jestem spokojny.
    Pozdrawiam :) :) :)
  • Re: Krótka Analiza Autor: ~As [78.8.51.*]
    Kontraktowy to nowe wcielenie XXX tylko teraz w wersji pro wzrosty :) Ta sama polszczyzna, te same wyszukane zdania wielokrotnie złożone :)
    Ale jak najbardziej witamy po dobrej stronie mocy.

• Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrosto Autor: ~msu [178.36.30.*]
    "A co za tym idzie..." skądś znam ten styl pisania:D, xxx?
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Joker [*]
    Oj widzę że sporo tutaj hejtu jakiś marny AS -sras dawny vel Tomuś się pojawił gimbaza kolejny ubrany po uszy po 20 zł :) ile to już lat mineło 7 jak wisi na haku :))) ale co tam miało być 50 zł hahaha :)))
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Rozczarowany [193.242.142.*]
    Ktoś się wkurzył bardzo, że go rozszyfrowaliśmy. Przecież jesteśmy w tej samej drużynie. Po co te nerwy....

• Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Frank [*]
    Pamietam jak tutaj wyli o 50 zł leszcze typu Tomus to dzisiejszy nick -AS - czyli gimbaza wiszący od upadłości spółki :) łykał wszystko co piał Niepowodzenia że wzrosty dalsze przy 20 zł :) a gruby sypał cały czas o czym pisał dawny Inwestorxxx że akcje będą spadać i wrócą na 2 zł i jak widać dziś miał rację w 100 % :) teraz niejaki tomuś zamienił nick w AS :))) gimbaza nic się nie nauczył i dalej tutaj siedzi hahaha tyle lat wisi na haku a mógł sprzedać i wyjść przy 20 zł :) ale ten czekał na 50 zł hahaha ubaw po pachy dziś z niego mamy :) kurs 3 zł dziś ten kto sprzedał po 20 zł dziś może kupić 10 razy tyle :))) tak to jest jak się nie ma wiedzy i pisze tylko banialuki na forum .
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Tadek [*]
    Dokładnie widać że to te same typki tylko nicki dziś zmieniły As-Vel Tomuś - Rozczarowany vel Powodzenia -ghost :))) czyli dawni wisielce Monnari :) styl bełkot byki te same od lat jak zawsze :) ciekawe ile jeszcze będą wisieć tutaj kolejne 7 lat czy więcej .
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Markus [*]
    Ładnie idzie kovid kolejny spadek tydzień do tygodnia a więc 5 fala i szczyt za nami co dobrze rokuje i jak nic nowego nie wyskoczy powinno być bardzo dobrze .Zima u schyłku a więc może być dobrze , wyniki za 4Q mogą zaskoczyć pozytywnie i stawiam ze będzie zysk a wtedy kurs ........ bo jak dobrze pójdzie i to będzie koniec pandemii, a wszystko wskazuje że tak ,to będzie powrót na odzieżowki i wtedy będzie trzeba szybko zająć pozycję .Póki co czekam i zobaczę za 1-2 miesiace jak sytuacja będzie wyglądać i zobaczymy jeżeli kovid odpuści i bedzis koniec pandemi wejdę i zakupie pakiet akcji monnari bo myślę że będzie warto .
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~HM [*]
    Kolejny spadek zakażeń i to znaczący tydzień do tygodnia dziś jest 11 tyś mniej zakażeń a więc brawo Kontraktowy powoli się sprawdza twój scenariusz zwiążany z kovidem i chyba mamy już najgorsze za nami a więc chyba wrócimy do normalności i zniesienia wszystkich obostrzeń a więc otwarcia wszystkiego na wczesną wiosnę .A więc być może będzie to rok przełomowy dla odzieżówki i powrót Inwestorów a co za tym idzie wzrost kursów akcji .
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Marks [*]
    Dobrze to rokuje na wiosne i lato stawiam że będzie przechodzenie kapitału z spółek kovidowych które będą spadać jak merctaor biomedlublin itd będą wyprzedane a kapitał będzie lokowany w spółki odzieżowe które zostały na dnie jako jedyna branża w tej chwili . Na rynkach żaczną się wzorsty pod wyniki spółek gdzie od poczatku roku mielismy korekte i będzie odwrót i powrót do wzrostów zgodnie z Gospodarką która będzie jeszcze przyspieszac bardziej teraz .USA będzie wyprzedawane a Europa będzie podkupowana .Kapitał zagraniczny przejdzie teraz do nas do Europy i to może mocno napędzić wzrosty .
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Markus [83.30.190.*]
    No i mamy kolejny spadek zakażeń o 10 tyś . tydzień do tygodnia a więc jak widać pandemia w odwrocie i niebawem koniec wszystkich obostrzeń .
[x]
MONNARI 0,00% 5,12 2025-11-14 17:00:00
2025-10-30
Umowa nabycia przedsiębiorstwa
2025-10-27
Skup akcji własnych.
2025-10-24
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać