Pewnie że nie mogą, nie po to FF jest około 5 % żeby ulica zarobiła, puszczą grę podbiją kurs, potem dopuszczą ich akcje do obrotu, a musi być wysoko żeby oddać chociaż polowe tego co dodrukowali, papier dla tych co mają czas i nie muszą z dnia na dzień zarabiać. Pozdrawiam cierpliwych.
Przecież wystarczy akcji sprzed emisji aby swoje zarobili. Nie mówię tu o 19 osobach z listy ale o Ciszewski i Górskim. Cała reszta będzie mogła upłynnić akcje w drugiej kolejności jak wejdą do obiegu czyli za pewnie jakieś 2 lata.
Nie oszukujmy się, arkusz jest tak pusty, że dobry trailer czy zapowiedź dema robi tutaj 2x widły.
No i ja na to liczę, Ciszewski pewnie też, bo coś tam dobrał, mówił tez na czacie, że spółka miło zaskoczy więc ja czekam, jak widać większość też czeka. Do tego była podbitka na 1,40 zł można było tam oddać ale myślę, że większość oprócz "eugeniusza_leszczyńskiego" liczy tutaj jednak na wyższy poziom. Czekamy już dość sporo ale kto ma nerwy na wodzy może będzie coś z tego miał :)
Mogą. Każde normalne studio, które nie jest śmieciem od udawanych trailerów, regularnie tworzy buildy gier, które są testowane na podstawowym poziomie codziennie. Tak może być latami.