jak to sie mowi pluj swini w ryj a powie ze cieply deszcz pada hahaha im tutaj taniej i coraz gorzej to tak tak tu bedzie 2 zl tak tak chcesz kupic po 20 groszy o chcesz kupic po 15 teraz ze ooo po 10 banda ubranych naciagaczy hahahah
Boli Ciebie to że my mamy pieniądze na inwestycje ? Jak stracę 100 tys nie zbiednieje, jak zarobię to też Ciebie to nie wzbogaci więc co się martwisz ?
a co mnie obchodza twoje pieniadze naganiaczu z takim podejsciem to raczej grosza przy dupci nie masz ^^ probujesz ubierac ludzi tylko naganiaczu marny jestes oszustem gadasz o wzrostach ltorych nie ma czemu naganiasz ludzi lubisz jak traca pieniadze?
Nie zniżę się do twojego poziomu, nikogo nigdy na akcję nie namawiałem pisze swoje zdanie i gwarantuje że mam akcji za drobne 100 tys - Tobie widocznie te pieniądze by zapewniły upojenie alkoholowe do końca życia że nie dopuszczasz do świadomości że ktoś może obracać takimi pieniędzmi
do mojego poziomu wez w lustro popatrz jak naganiasz ludzi na cos co upada slyszysz sie? hazard to choroba na terapie idz a nie wciagasz innych ludzi w swoje bagno marny naganiaczu :-)