• Sklepy Autor: ~Aha [31.0.77.*]
    Sklepy internetowe nie działają, merlin działa, ale nie ma płatności gdy chce się coś kupic. Wiec równie dobrze mógłby być tak samo wyłączony
  • Re: Sklepy Autor: ~Jerzy [195.20.201.*]
    Robi się co raz ciekawiej
  • Re: Sklepy Autor: ~Czasami_Ubrany [79.17.227.*]
    Chyba coraz tragiczniej i coraz bardziej jednoznacznie zarazem.
  • Re: Sklepy Autor: ~Ummmmmm [37.72.124.*]
    jak to sie mowi pluj swini w ryj a powie ze cieply deszcz pada hahaha im tutaj taniej i coraz gorzej to tak tak tu bedzie 2 zl tak tak chcesz kupic po 20 groszy o chcesz kupic po 15 teraz ze ooo po 10 banda ubranych naciagaczy hahahah
  • Re: Sklepy Autor: ~Jerzy [94.254.207.*]
    Boli Ciebie to że my mamy pieniądze na inwestycje ? Jak stracę 100 tys nie zbiednieje, jak zarobię to też Ciebie to nie wzbogaci więc co się martwisz ?
    a co mnie obchodza twoje pieniadze naganiaczu z takim podejsciem to raczej grosza przy dupci nie masz ^^ probujesz ubierac ludzi tylko naganiaczu marny jestes oszustem gadasz o wzrostach ltorych nie ma czemu naganiasz ludzi lubisz jak traca pieniadze?
  • Re: Sklepy Autor: ~Jerzy [5.173.138.*]
    Nie zniżę się do twojego poziomu, nikogo nigdy na akcję nie namawiałem pisze swoje zdanie i gwarantuje że mam akcji za drobne 100 tys - Tobie widocznie te pieniądze by zapewniły upojenie alkoholowe do końca życia że nie dopuszczasz do świadomości że ktoś może obracać takimi pieniędzmi
    do mojego poziomu wez w lustro popatrz jak naganiasz ludzi na cos co upada slyszysz sie? hazard to choroba na terapie idz a nie wciagasz innych ludzi w swoje bagno marny naganiaczu :-)
  • Re: Sklepy Autor: ~Jerzy [5.173.138.*]
    Jak ktoś taki pusty trafił na stronę bankiera ? Masz płacone od posta? Bo jestem pewien że masz długi i na akcje Ciebie nie stać
    dobrze ze ciebie stac hahahahah oj marny trolu mnie placa 0,0035 grosza od posta :-)
  • Re: Sklepy Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    dawidek - SPOKÓJ !!!!

a w ogóle to idź zobacz czy cie nie ma na azotach :-))))))))))))
  • Re: Sklepy Autor: ~Jerzy [94.254.237.*]
    On ma doła bo ludzie którzy go nie znają nawet przez internet mówią o nim prawdę
[x]
MERLINGRP -6,85% 0,17 2022-06-01 02:00:00
2026-05-07
Korekta raportu okresowego
2026-05-06
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.