• ESPI Autor: ~BoguśBrzezicki [195.181.160.*]
    Akcjonariuszki i Akcjonariusze,
    Sesja właśnie dobiegła końca, więc mogę podzielić się z Wami informacją, że rozmawiałem dzisiaj z ważną osobą z Mabion S.A. Udało mi się dowiedzieć, że jutro będzie bardzo ważna informacja podana do publicznej wiadomości. Wiem, że wielu liczyło już dzisiaj na tą wiadomość, ale z pewnych, niezależnych przyczyn ESPI ma być na koniec tygodnia. Pamiętajcie, ze wiele razy ważne informacje dla spółki były podawane właśnie w piątki, o czym wiele razy przed tymi faktami informowałem dając zarobić na wzrostach również Wam moi kochani.

Pozdrawiam Was
    Bogusław Brzezicki
  • Re: ESPI Autor: ~Max [195.20.218.*]
    Turlaj beret wariacie zwariowany.
  • Re: ESPI Autor: ~BoguśBrzezicki [195.181.160.*]
    Max, ja zawsze pisze merytorycznie i zgodnie z prawdą i moją wiedzą. Robię to w najlepszym interesie swoim i innych akcjonariuszy. Mam bardzo istotne informacje w sprawie Mabion i staram się w miarę możliwości nimi dzielić z innymi. Jeśli nie masz nic mądrego do napisania, to nie pisz wcale!

BB
  • Re: ESPI Autor: ~ttomek [95.49.37.*]
    dzięki za cynk....
    zapakowałem się na maxa po 45,6
  • Re: ESPI Autor: ~Martin0 [5.173.136.*]
    Jestem z pakietem za 45,50zł-pozdrawiam-Martin.
  • Re: ESPI Autor: ~Rob [46.204.34.*]
    Ooooo ogłoszą UPADŁOŚĆ ????
  • Re: ESPI Autor: ~Niemiec [46.114.37.*]
    Upadlosc.... Hehe.... To trzeba miec fantazje... Hit

Glupota nie zna granic...
  • Re: ESPI Autor: ~Rob [94.254.231.*]
    Ty w formie-dalej smęcisz żeby kupić taniej,wez już skończ z tym żałosnym skomleniem,kup sobie kilka akcji i zacznij zarabiać jak inni normalni
  • Re: ESPI Autor: ~Rob [46.204.34.*]
    Zarabiać przecież tutaj wszyscy jesteście na hamak do końca świata i jeden dzień dłużej...
  • Re: ESPI Autor: ~Rujevit [77.112.128.*]
    to na kiego grzyba pisałeś, że dzisiaj jak nie wiedziałeś dokładnie.. ja sie już nastawiłem -.-
    ESPI miało być dzisiaj, ale z przyczyn niezależnych ukaże się jutro. Jeden dzień dłużej przed mega zarobkiem chyba nie jest takim problemem?

Pozdrawiam
    Bogusław Brzezicki
  • Re: ESPI Autor: ~Nowa [91.221.89.*]
    Daj Boże , żeby było 200 w niedługim czasie
  • Re: ESPI Autor: ~Szczep [83.31.153.*]
    Fałszywy BB o jakim mefa zarobku ty piszesz, Wszyscy są w plecy i może wyjdą na swoje przy 75pln, daj spokój podpuszczaczu. Ja chyba jako jedyny od roku jestem pod swoim nickiem i z jednego telefonu piszę
    Ile ja już takich Bogusiów Bogusławów BB i innych przeżyłem
  • Re: ESPI Autor: ~Paolo [31.0.120.*]
    I tu się mylisz, jest nas przynajmniej dwóch.
  • Re: ESPI Autor: ~Bolo [86.131.156.*]
    No to trzech !
  • Re: ESPI Autor: ~Qwe [155.133.21.*]
    Nie wierze ,BB jednak wypuścili z zakładu wymagających wsparcia psychiatrycznego...
  • Re: ESPI Autor: ~Czarny [79.186.67.*]
    Hehehehe. Kiedy tysiąc mitomanie?
    A Wszyscy się podniecili,hehehehe.
  • Re: ESPI Autor: ~Baks [185.175.104.*]
    Czarny ty szujo
  • Re: ESPI Autor: ~Niewiem [185.186.156.*]
    Uwaga. Na Mabionie ESPI to pozbywanie się akcji. Do tego aktywność tej postaci BB to zwiastuje. Te posty to narybek.
  • Re: ESPI Autor: ~Wwe [37.47.211.*]
    To fakt wysypka jutro
  • Re: ESPI Autor: ~Cicat [37.248.169.*]
    Info jak ma być dobre to się w poniedziałek podaje a nie w piątek po sesji.
    Takie to będzie tylko na odczepne !!!
    co jak co, BB ma racje. espi niebawem. mam nadziej, zmieni ono nasza sytuacje. ale tez nie wierze, zeby mialo byc dzis. piatek mi pasowal odkad uslyszalem o poczatku lutego. zeby wszyscy w weekend przyswoili informacje
  • Re: ESPI Autor: ~tom [188.146.168.*]
    z całym szacunkiem ale info to się podaje w poniedziałek rano, żeby tydzień kurs sobie rósł
    Gdyby miało być Espi,to dziś kurs by poszybował w górę konkretnie,jak przed umową. Żeby znajomki się obkupili i ubrali naiwnych po. Jak po umowie. Słuchajcie dalej mitoman,hehehe.
    swoja droga mysle, ze to kontrolowane wyciemi z Mabionu. osoba, od ktorej wiem o tym od grudnia, nie rozmawiala z nikim innym a napewno nie z BB dzis az o to mocno wypytalem.
  • Re: ESPI Autor: ~Paul [37.47.136.*]
    Bardzo mi pomogles. Po twoich wpisach zawsze podbidka i spadki no to dzis wywalilem co wczoraj kupione, dzieki. Maly zysk ale zawsze
    Paul brałeś po 47. Nie kłam,że zrobiłeś. Tyle dobrego,że jutro wtopa byłaby większą.
    Jutro ostro leci jak Bb i rujav nagania...
  • Re: ESPI Autor: ~wuj [83.24.14.*]
    ano. niektorzy jeszcze sie nie nauczyli coz BB za postać
    Trolownia odżyła kupili i podbijają....
  • Re: ESPI Autor: ~t5 [109.231.30.*]
    co to za dziwny pan? ja nie w temacie
  • Re: ESPI Autor: ~BoguśBrzezicki [109.231.30.*]
    Pomyliło mi się ESPI jednak nie będzie.

Pozdrawiam Was
    Bogusław Brzezicki
  • Re: ESPI Autor: ~ZbyszekZ [46.205.154.*]
    Boguśowi się ciągle myli.
    "Omyliło" się Baranowi przy 1000zl.
  • Re: ESPI Autor: ~Wxg [188.147.37.*]
    Megaloman i kłamca
  • Re: ESPI Autor: ~BVG [31.61.243.*]
    Po IP wyglada jakbyś sam ze sobą rozmawiał
  • Re: ESPI Autor: ~Bartek [178.43.114.*]
    ~BoguśBrzezicki2022-02-03 20:16IP 109.231.30.*
    Pomyliło mi się ESPI jednak nie będzie.Pozdrawiam WasBogusław Brzezicki

Dodaj odpowiedź

Lecz się na swój zryty łeb
  • Re: ESPI Autor: ~lowcatrolli [91.193.208.*]
    wysylac ten caly watek do moderatora
  • Re: ESPI Autor: ~oko [*]
    Jeden Boguś pisze potem inny dementuje łoj ale tu wariatów całe stado
  • Re: ESPI Autor: ~Niemiec [46.114.37.*]
    Boguslaw... Kuźwa.... Ty się nie myl. Bo mi tu całą strategia inwestycyjna się poszła.... No weź no.
  • Re: ESPI Autor: ~wio [176.221.122.*]
    czekamy...
  • Re: ESPI Autor: ~Martin0 [5.173.136.*]
    Aktualna cena-47,25zł. Zysk od zakupu-1,75 zł na akcji. Zakup za -45,50zł. Czekamy jeszcze na info ze Spółki.Pozdrawiam-Martin.
  • Re: ESPI Autor: ~Adam [83.28.212.*]
    Boguś czekamy i czekamy nudaaa już lepsze są spadki, teksty:"ratuj się kto może, dramat, śmieć, itp." eh długo jeszcze ??
    pozwolę sobie to sprostować. też wiem, że ma być cudne espi. do niedawna miało być "na początku lutego". jest opóźnienie, nie wiadomo czemu. będzie w drugim tygodniu lutego. czyli BB jak zwykle, coś wie ale nie wiem po co, swoje domysły dokłada do tego i przedstawia razem jako fakty. nadziei mi tylko narobił i sam z siebie robi oszołoma.
  • Re: ESPI Autor: ~Tom [188.146.166.*]
    Gdyby miało być jakieś wartościowe info, cenotwórcze dla kursu, to akcje byłyby wyzbierana do 60 zł bezproblemowo. Ale nic nie będzie dlatego na kursie stypa. Takie są fakty
    W drugim tygodniu lutego to już tuż tuż
    Tylko pytanie czy podadzą je na początku czy na koniec tygodnia
    Akcjonariuszki i Akcjonariusze,
    Dzień się jeszcze nie skończył! ESPI miało być podane dzisiaj, jak mówiła wysoko postawiona osoba w Mabion S.A. Zostało jeszcze kilka godzin. Rozumiem, że każdy chciałby zostać milionerem w dzień - dwa, ale to jest giełda Szanowni Państwo. Trochę cierpliwości. W weekend mam zamiar napisać pismo do Pana Premiera oraz do Ministerstwa Zdrowia. Uważam, że warto aby Rząd RP zainwestował w naszą perełkę. Ostatnio, jak informowali mnie znajomi z partii rządzącej, nie było przestrzeni żeby zająć się naszą sprawą, natomiast czas nagli i mam nadzieję, że ten miesiąc będzie przełomowy zarówno ze względu na wiadome ESPI, które już samo w sobie drastycznie zmieni sytuację na kursie akcji (na plus oczywiście), jak i pod względem inwestycji ze strony Rządu RP.

Pozdrawiam Was Kochani
    Bogusław Brzezicki
    albo Ty brniesz w swoje brednie albo mnie oklamują. dziś się przekonamy.
    Drogi Panie Bogusławie
    Nie zamierzam zostać milionerką w dzień czy dwa , ale robi Pan nadzieję...
    Akcję trzymam od maja poprzedniego roku.
    Mogłam już to sprzedać 2 razy i mieć teraz 5 razy tyle co mam, ale uwierzyłam w 300-400 zł za akcję do końca roku.
    Pozdrawiam serdecznie
    niestety, ja podobnie. nikt takich cudow co tu widzimy nie przewidzi. ja trzymam do zadowalajacego zysku. jak trzeba bedzie to lata poczekam. ale jak po pozytywnych raportach finansowych, wycena maba nie stanie sie bardziej logiczna to stwierdze, ze nic nie rozumiem. ustawie alarm na 250 i zapomne, ze mam akcje Mabionu.
    Ja również
    Poczekam ewentualnie do maja jak będzie raport.
[x]
MABION 6,06% 7,70 2026-05-27 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.