no dzisiaj trochę nasypał ktoś do 70 gr, przyznam, ze sam skorzystałem i się zapakowałem, a teraz czekamy na realizację ich wizji i kursu powyżej 4 zł do marca, tak więc dziękuję za promocję :))))
No 50k akcji ktoś wysypał, żałuję że nie zebrałem, ale chyba z tej spółki już nic nie będzie skoro takie pakiety wywalają po 7x groni. Takiej realizacji zysków chyba Nikt się nie spodziewał po takim info hahaha, ja czekam na 50 groszy z Gamerem, też dokupię z 50k akcji. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu. Swoją drogą niezłą stratę ktoś zrealizował, chyba że kupował po 10 groszy kilka lat temu
nn słabo widzę realizację tych 4 zł w marcu, może za rok w 2023. Przy takim akcjonariacie to nie będzie więcej niż złotówka. Na szczęście ja to mam w długi termin 2025
pożyjemy i zobaczymy, ale ja wolę teraz wskakiwać, niż w marcu brać po 3,4 złote, bo nie sądzę, aby taki kurs trzymali cały czas, ale każdy decyduje sam
Dzisiaj to frustrat się wysypał, 50k pkc, czekał na espi ze zacznie rosnąć, a jak kurs poszedł w dół to wywalił na stracie. Szkoda tylko że to poszło w drobnicę, bo ja bym to zebrał, a tak to będą wywalać jak zarobią 20%,a tu trzeba trzymać minimum 1500%