Ewidentnie przerzucają akcje do jednego worka. Pewnie to co im się udało skupić przez ostatni rok. Nie długo wszystko powinno się wyjaśnić. Mam nadzieję ,że akcjonariusze ,którzy w spółkę wierzyli nie będą stratni. Ponad rok czasu pełna kontrola kursu Pytanie co dalej.
Wajcha jest przestawiona, ale tutaj mamy zbyt wiele niewiadomych żeby coś wywnioskować. Zarząd kupuje, ale ile chce skupić, do jakiej kwoty i od kogo? Jakie jest końcowe przeznaczenie tych akcji? W tle ryzyko zejścia z giełdy. Poza umówionymi transakcjami niewiele się dzieje, drobni zostali skutecznie zniechęceni półtorarocznym męczącym ubijaniem kursu. Spółka marzenie, gdyby nie mały FF. Pozdrawiam LT
W mojej ocenie stracili bardzo dużo akcji zaniżaniem kursu i teraz trzeba oddać te akcje. Nie przewidzieli jednego, że ludzie mają więcej rozumu i spokojnie dobierają zamiast sprzedawać i sznurek ubrali sobie na szyję. Mam nadzieję, że wszyscy będą dalej sukcesywnie dobierać ponieważ z tego ostatniego zaniżenia wnioskuję, że czas na oddanie akcji tuż tuż. Pozdrawiam cierpliwych długoterminowych inwestorów.
tylko tyle Przy ponadprzeciętnych obrotach rośnie kurs PCC Exola. Rafał Zdon, wiceprezes spółki, na sesjach od 21 do 27 stycznia wydał 423 tys. zł na 152 tys. akcji.