heh... w końcu plusik... spółka się uporządkowała i przestała mielić powietrze... niewiele tego było a przynosiło straty... IV kwartał jest do przodu czyli dobra baza pod tegoroczną sprzedaż ITK i CBOiNT która jak widać się zaczyna... I kwartał 22 myślę że będzie już widać zupełnie "nowy" power a wiosną będzie ino furczeć... jak dla mnie potencjalnie spółka roku 22...
Jak narazie to słabo to wygląda, żadnych umów na ITK czy na sprzedaż magazynów energii.
Do tego ktoś niecierpliwy ciągle wychodzi z papieru zwalając kurs..
Pożyjemy zobaczymy ale na tą chwilę jak dla mnie to nie wygląda najlepiej
Skoro tak dobrze się wiedzie, to może spółka doprowadzi do rynku wreszcie akcje wszystkich akcjonariuszy??
Wszyscy czekaliśmy na "plusik". Skoro jest to może wreszcie nasze akcje wejdą na rynek?
Czy spółka dalej będzie sprzedawać bezużyteczne akcje?
Niech zarząd sprawi żeby można było nimi wreszcie handlować...
Zgadza się, może w końcu do obrotu będą dopuszczone nasze akcje? Już dawno miały być, a nic nie wiadomo i ciągłe zwodzenie, że niebawem to nastąpi. Prosta sprawa złożyć wniosek i zakończyć temat. Jeśli już takim czymś firma ma problem, to co tu się dziwić, że i inne kwestie blado wyglądają.
heh... trudno się nie zgodzić.... jak w przyszłym tygodniu nie będzie konkretów to zacznie się problem.... skoro były listy to powinny być umowy albo zamówienia.... trwa to przydługo...chociaż z samorządami nic nie jest migiem dlatego ostatni kredycik zaufania.... poza tym jeśli się dłuży to gdzie informacje?... jakieś wyjaśnienie może by prezesso wymęczył....
Nareszcie odbicie i to w rzeczy samej jest super. Ale na giełdzie nic nie dzieje się przypadkowo... powinny być niedługo jakieś pozytywne wieści ze spółki.
A tak z ciekawosci mozliwosc swinansowania 100-120 projektów gdzie jeden projekt to miedzy 1,5 - 2,5 miliona oznacza zabezpieczenie finansowania na poziomie 300-400 milionów złotych.
Liczę na to że 2 i 3 kwartał pojawią się o obroty w raportach firmy. Nowy Zarzad miał już sporo czasu aby się wykazać umowami i obrotami. Rynek niebawem powie sprawdzam
robi się coraz ciekawiej , od kilku tygodni akcje zbierane powoli coraz wyżej żeby kurs nie wystrzelił za szybko , w arkuszu zleceń pusto , cos grubego jest na rzeczy