Ja tylko komentuję i dobrze się bawię, jakbym chciał kupić to zabiłbym do 8 zł miesiąc temu
Nie kupuję nigdy spółki,gdzie średni dobowy obrót nie wynosi ok 0,5 mln złotych
fakt, suuuuuper zabawa.... po co spędzać czas z rodziną, wypić piwo ze znajomymi, wyjechać gdzieś na weeked, obejrzeć film itd jak można miesiącami trollować na bankierze, to jest dopiero zabawa .... Andrzej, żal mi ciebie ...
PS. Super kasę zrobiłem na MNS kupionej po 30 zł a sprzedanej po 160 zł, tam też nie było obrotu jak kupowałem :) Jak sprzedawałem to już były dobre obroty, wtedy każdy już widział perspektywy i chciał kupić... :)
NWAI
Wiesz na czym polega internet.mobilny?
Od 2 lat używam tylko iPhone do inwestowania na giełdzie plus czasami do pojawienia się na forum bankiera.
W zeszłym roku byłem na Kanarach,na nartach w Austrii ,Zakopane, Białka Tatrzańska,Ustka , Bieszczady,Łańcut , Sandomierz
I jeszcze kilka fajnych
Na pewno napiszesz, że byłeś w 20 razy więcej niż ja i super dla mnie moja aktywność w zupełności wystarczy
Piwa nie używam a Netflix mam od 2-3 lat więc raczej jestem na bieżąco z filmami i serialami
Super, że zarabiasz na innych spółkach ale chyba nie chwalisz się ,że kupiłeś coś takiego jak NWAI bo dla mnie byłoby wstyd się przyznać,że mam akcje spółki, która przez wiele dni wogole się nie otwiera , obroty są rzędu kilkaset złotych a kupno lub sprzedaż jednej akcji powoduje zmianę kursu o kilka lub kilkanaście procent
Szczerze mówiąc mnie było by wstyd się przyznać że kupiłem akcję takiego warzywniaka
Tylko,że ja może mam trochę innych znajomych na wyższym poziomie intelektualnym i inwestycyjnym.rzedu kilku milionów złotych
no popatrz, masz znajomych "na wyższym poziomie intelektualnym i inwestycyjnym rzedu kilku milionów złotych" a wolisz siedzieć dzień w dzień na bankierze ;)