• Dziś koniec na czerwono Autor: ~kkkkk [91.212.223.*]
    Korekta musi być
  • Re: Dziś koniec na czerwono Autor: ~observer [45.90.2.*]
    już była rano w locie. Muszą trochę pobujać kursem, bo nie ma akci na S.
  • Re: Dziś koniec na czerwono Autor: ~0000 [185.246.208.*]
    Od rana ktoś tu swoje marzenia wrzuca na forum. Tylko kto ma Ci oddać? Jak akcje zbierane kilka miesięcy?
  • Re: Dziś koniec na czerwono Autor: ~widz [45.90.2.*]
    nie chce spadać, ale papier ma moc.
  • Re: Dziś koniec na czerwono Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    Jedni stwierdzili że ok. zarobili i oddali, ale tym razem nie ma panicznego uciekania z akcji i chętnych po małej przecenie zaraz sporo jest. Te obroty i po parę procent dziennie in +.
    Do księgowości dokupiłem wczoraj i dziś abak, tam również coś chętnych jakby przybyło - Tosia co sądzisz.
    ABAK S.A., która specjalizuje się w usługach księgowych, doradztwa podatkowego oraz w obsłudze kadrowo-płacowej.
    Dlaczego ABAK?
    • Chaos i zmiany spowodowane przez Polski Ład – przedsiębiorcy szukają księgowych (źródło: https://wydarzenia.interia.pl/autor/irmina-brachacz/news-jest-ktos-kto-moze-na-polskim-ladzie-zyskac-to-bedzie-topowy,nId,5793270),
    • ABAK posiada liczną, prawie 100 osobową wykwalifikowaną kadrę księgową,
    • Realizuje strategię rozwoju polegającą na akwizycji podmiotów z branży usług rachunkowych,
    • Docelowo Grupa Abak zamierza należeć do czołówki największych firm księgowych w Polsce,
    • Free float: 9.06%
    • Wskaźnik C/z na poziomie 9 vs średnia dla rynku 18, oznacza potencjał do 2-krotnego wzrostu kursu,
    • Wskaźnik EBITDA w III kw. 2021 r. wyniósł 307 tys. PLN (wobec 144 tys. PLN w III kw. 2020 r.), zysk z działalności operacyjnej 244 tys. PLN (wobec 28 tys. w III kw. 2020 r.) oraz zysk netto 186 tys. PLN (wobec 15 tys. w III kw. 2020 r.). Istotny wzrost pozycji wynikowych związany był przede wszystkim z wyższą sprzedażą
  • Re: Dziś koniec na czerwono Autor: ~maj [46.204.87.*]
    Jutro będą dalsze spadki chcieli ubrać więc ubrali
  • Re: Dziś koniec na czerwono Autor: ~Mercik [5.173.123.*]
    Ale ubrali naiwnych i chciwych !
  • Re: Dziś koniec na czerwono Autor: ~widz [45.90.2.*]
    nawet nie wiesz jak jestem śzczęśliwy,że mnie ubrali.
  • Re: Dziś koniec na czerwono Autor: ~Mnich [109.95.142.*]
    I jak tam wasze zamknięcie na czerwono. Widziałem w arkuszach Walczyliście bardzo mocno o spadki ale nic nie zrobicie juz tutaj 3zl to minimum
  • Re: Dziś koniec na czerwono Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    oni liczą na duże spadki, a jak na razie na takowe się nie zanosi
[x]
INFRA 0,74% 2,73 2025-09-11 09:47:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.