• A może to pod wyniki? Autor: ~Lkjhkl [31.183.197.*]
    J. W.
  • Re: A może to pod wyniki? Autor: ~Xxx [37.47.220.*]
    Sprzedaż jak i ceny poszły znacząco do góry. To przełoży się na przychody jak i zysk za poprzedni rok.
  • Re: A może to pod wyniki? Autor: ~Ida [89.64.91.*]
    Wzrost jest dlatego, że skupuje zarząd - ot cała filozofia. W dodatku robi to tak, żeby kurs nie urósł - która spółka robi wszysko, żeby jej kurs nie rósł? Przecież w interesie spółki powinien być wzrost i wysoka cena, a tutaj jest zupełnie odwrotnie. Jedyne wyjaśnienie, które przychodzi mi do głowy to zdjęcie spółki z giełdy jak najtaniej. Chociaż wolałabym żeby tak nie było.
  • Re: A może to pod wyniki? Autor: ~123 [83.8.155.*]
    Dnia 2022-02-02 o godz. 21:33 ~Ida napisał(a):
    > Wzrost jest dlatego, że skupuje zarząd - ot cała filozofia. W dodatku robi to tak, żeby kurs nie urósł - która spółka robi wszysko, żeby jej kurs nie rósł? Przecież w interesie spółki powinien być wzrost i wysoka cena, a tutaj jest zupełnie odwrotnie. Jedyne wyjaśnienie, które przychodzi mi do głowy to zdjęcie spółki z giełdy jak najtaniej. Chociaż wolałabym żeby tak nie było.

co to znaczy,, jak najtaniej ..w świetle zakupów przez zarząd, To po co zarząd kupuje ?
    Jakies masło maślanne,,....
  • Re: A może to pod wyniki? Autor: ~zbych [93.176.252.*]
    po co sciagac z gieldy koszt to jakies 70 baniek a zysk +/- 5 baniek rocznie z zysku
  • Re: A może to pod wyniki? Autor: ~Slawko [89.231.42.*]
    Idąc twoim tokiem myślenia każda spółka powinna rosnąć na giełdzie ,bo przecież zarząd chce żeby rosło , to forum to jakiś żart
  • Re: A może to pod wyniki? Autor: ~Ida [89.64.91.*]
    Najwyraźniej nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi albo nie widzisz co się dzieje - masz rację to forum to jakiś żart. Zarząd kupuje akcje w taki sposób żeby za bardzo nie rosły - to zakup mocno kontrolowany.
  • Re: A może to pod wyniki? Autor: ~Rębajło [77.65.122.*]
    Zarząd chce kupić tanio, czy to dziwne? Jak już będzie miał zaplanowaną liczbę akcji to puści kurs wolno lub ogłosi wezwanie. To co napisałaś w pierwszym swoim poście zaprzecza samo sobie
[x]
PCCEXOL 0,96% 2,10 2026-04-13 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.