Witam wszystkich. AFORTI nie wykupiło obligacji serii O25. Spóźniają się z wykupem już prawie 2 miesiące. Czy ktoś coś wie na ten temat? Czy ktoś też ma niewykupione obligacje?
Dnia 2022-02-02 o godz. 11:20 ~rekin napisał(a): > Zawsze mam wszystkie wykupione w terminie. To solidny płatnik. Takie fake newsy pojawiaja się co jakiś czas.
To nie jest ściema! Moich nie wykupili! Najpierw dzwonili żeby przedłużyć już nie na obligacje a na weksel inwestycyjny. W zasadzie chciałem przedłużyć ale pomyślałem, że sprawdzę ich wiarygodność i poprosiłem o wypłatę. Po tygodniu poprosili o wysłanie odcinka zbiorowego co też uczyniłem. Po miesiącu dzwonię to usłyszałem, że księgowość zapomniała. W połowie lutego będzie 2 miesiące poślizgu i cisza. U mnie są na czarnej liście! Jeszcze poczekam tydzień i składam sprawę do sądu.
Dnia 2022-02-02 o godz. 12:51 ~rekin napisał(a): > Może Cię nie lubią? :) Bardzo podobny wpis pojawił sìe rok temu.
To nie jest śmieszne, nie wiem co pojawiło się tu rok temu. Dopóki zgadzałem się na rolowanie to wszystko było ok. Jak zażądałem wykupu zaczęli ściemniać...
a) nr 86/2018 z dn. 17.12.2018 r. ws. przydziału obligacji serii O25, niniejszym informuje, że w dniu 29 listopada 2021 roku dokonał przedterminowego wykupu 225 szt. obligacji serii O25 celem ich umorzenia. Zarząd Spółki postanowił skorzystać z Opcji Wcześniejszego Wykupu na żądanie Emitenta zgodnie z Warunkami Emisji Obligacji serii O25.
Dnia 2022-02-02 o godz. 13:14 ~rekin napisał(a): > a) nr 86/2018 z dn. 17.12.2018 r. ws. przydziału obligacji serii O25, niniejszym informuje, że w dniu 29 listopada 2021 roku dokonał przedterminowego wykupu 225 szt. obligacji serii O25 celem ich umorzenia. Zarząd Spółki postanowił skorzystać z Opcji Wcześniejszego Wykupu na żądanie Emitenta zgodnie z Warunkami Emisji Obligacji serii O25.
Data wykupu moich obligacji to 14 grudnia 2021 r. wraz z ostatnią transzą odsetek. Moich nie wykupili ani przed terminem ani po terminie. Kto wykupuje obligacje 2 tygodnie przed obligatoryjnym terminem wykupu?
Gościu zanudzasz ta sama spiewką od lat,stary ...tu na forum szukasz pomocy ,jeśli masz taką sytuacje jedz do Warszawy ,choc na mój nos,to jestes ściemniaczem.
Dnia 2022-02-02 o godz. 13:39 ~redo napisał(a): > Gościu zanudzasz ta sama spiewką od lat,stary ...tu na forum szukasz pomocy ,jeśli masz taką sytuacje jedz do Warszawy ,choc na mój nos,to jestes ściemniaczem.
To kup sobie nowy nos bo twój się zepsuł. Jak byś umoczył kasę to byś inaczej śpiewał. Nike szukam tu pomocy i na pewno nie od ciebie. Nie wiesz nic na temat to głupot nie pisz.
Rejestr zobowiązań emitentów rze.info
O25 14.12.2021 wypłata, nie ma informacji o końcowym wykupie, seria wisi jako aktywna - niewykupiona.
Tak samo jak O23 i O24.
Wnioski do samodzielnej realizacji.
Ps. Tylko nie piszcie że w zakładce kalendarz jest całkowity wykup na 14.12 bo to są planowane daty, to co sie fizycznie odbyło jest w zakładce Historia
Powiem tak w skrócie : Mam nadzieję, że to jakiś odosobniony przypadek..., ale jeśli nie to czas wiać z tego statku - co Wam kochani akcjonariusze polecam. Ja się ewakuowałem i jestem szczęśliwy.
Na pewno Sytek z siostrą się już pakują do więzienia, przestań siać panikę, tylko dzwoń do gościa, który Ci to sprzedał żeby wyjaśnić temat z miejsca, u mnie nigdy nie było żadnego problemu.
Nie doceniasz ciemnej strony mocy,tu akurat akcjonariat jest jak plastelina,dzięki temu łatwo ulega sugestiom.mam akcji tyle ile chciałem a nawt w lepszej cenie niż się spodziewałem.Serdeczne podziękowania.
Dnia 2022-02-02 o godz. 14:54 ~alf napisał(a): > Rejestr zobowiązań emitentów rze.info > > O25 14.12.2021 wypłata, nie ma informacji o końcowym wykupie, seria wisi jako aktywna - niewykupiona. > > Tak samo jak O23 i O24. > > Wnioski do samodzielnej realizacji. > > > > Ps. Tylko nie piszcie że w zakładce kalendarz jest całkowity wykup na 14.12 bo to są planowane daty, to co sie fizycznie odbyło jest w zakładce Historia
No i proszę. Dzięki za konstruktywny i rzeczowy wpis. Można się zachować kulturalnie. A nie jak niektóre niedojdy tylko obelgi potrafią pisać.
Komunikat jest zamieszczany jeżeli 100% obligacji jest wykupionych. Trzeba znać przyczynę dlaczego nie były wykupione wszystkie aby coś wyrokować. Moje od początku po dziś wykupowane są w terminie.
Dnia 2022-03-17 o godz. 19:40 ~rekin napisał(a): > Komunikat jest zamieszczany jeżeli 100% obligacji jest wykupionych. Trzeba znać przyczynę dlaczego nie były wykupione wszystkie aby coś wyrokować. Moje od początku po dziś wykupowane są w terminie.
A kogo to obchodzi, wszystkich powinni obsługiwać w terminie, od tego są. Ale zaraz, to nie ty twierdziłeś przy 20, że nie spadnie do 4 ? Tak , hahaha Tobie to przed czasem pewnie płacą za banialuki, którymi tu raczysz forum. Wpełznij skąd wypełzłeś naganiaczu bez wstydu.