Kurs zachowuje sie Lepeij niż wiggames. Dlatego zainwestowałem w aig. Emisja jesli takowa by była to napewno nie w tych cenach, podobnie sypanie akcji w rynek przez insiderow. To dobre miejsce na wejście dla mnie. Mam sporo czasu Pozdraiwm
a- emisja takowa była. b- jak tylko dopuszcza te akcjje to uwierz ze wiekszosc tych małych co kupili pakiety beda sprzedawac za każdą cene - O ILE DOPUSZCZA
Dobra dobra ale kogo to jest wina ze brał ktoś za 30 zł kwita? Wycena 2mld zł za spółkę która miała wywczas c/z 150 to przecież niedorzeczność. Uważam ze odreagowanie nastąpi w najbliższych miesiącach bo nawet podbitka do 6zl dalej nie wypada z kanału spadkowego. Zaryzykowałem i zakupiłem. Także przywitałem sie i dostałem rózgę :D latają mi wasze poglądy. Widzę cos co mnie interesuje na wykresie i pod to gram
żeby c/z mogło wynosić 150 musi wystąpić z>0, a tego wtedy, nigdy wcześniej i długo później nie było, więc nie czaruj naiwnych leszczy tymi
opowieściami.
Każdy, kto umie czytać więcej niż 5 linijek i forum bankiera wie, że zachęcać do zakupu akcji będą posiadacze prawie wszystkich, jakie sobie „wyemitowali” za friko albo za pojedyncze grosze i marzą, żeby wymienić je na prawdziwe złotówki.