Widzę, że sporo tu inwestorów, którzy wiedzą dużo o działaniach spółki. Przeglądałem sobie właśnie produkty Infry i trafiłem na coś ciekawego. https://medigrafik.pl/ czy ktoś z Was może wie czy to już funkcjonuje bo wygląda na ciekawy element portfolio i spodziewam się, że sporo prywatnych przychodni może chcieć mieć to u siebie. Mam też pytanie odnośnie dofinansowania na jeden z systemów, który powinien być już ukończonym czy ktoś wie czy został już rozliczony?
Medigrafik to nietypowe narzędzie, skierowane wprost do szpitali - odpowiada na odwieczny problem, a zarazem zapotrzebowanie służby zdrowia. Zarówno prywatna i publiczna służba zdrowia boryka się z problemem dotyczącym ustalania grafików, przy dużej liczbie pracowników służby medycznej i wymogach pacjentów.
W dobie pandemii koronawirusa widać to jeszcze dobitniej…
Medigrafik łączy zarówno potrzeby pracodawcy, pracownika jak i wymogi narzucone przepisami prawa pracy oraz prawa cywilnego, dlatego stanowi świetne i komplementarne narzędzie.
Medigrafik oferuje także przystępna aplikacje na urządzenia mobilne dla użytkowników.
Sama aplikacja płatna jest w systemie subskrypcji, co pokazuje, iż Infra wie jak najskuteczniej sprzedawać swoje produkty.
Czy program/aplikacja działa? Jak najbardziej i myśle, że jej renoma będzie rosła.
Dodam, że Infra przy tworzeniu narzędzia korzystała z dotacji z programów europejskich co obniżyło koszty własne produkcji oraz pozwoli zmaksymalizować zyski.
Dobrze rozplanowany czas pracy zapewnia nie tylko zgodność z Kodeksem Pracy, ale to duża oszczędność dla szpitali i przychodni. Posiadając tak skomplikowany program, można go oczywiście stosować w przedsiębiorstwach innych branż.
O rany? Jeśli zaczęliby sprzedaż tego produktu np. w UK albo w Niemczech to byłoby coś co otwiera nowy rozdział działalności spółki. Nie mogę się doczekać.