Myśle że tak czekam na panikę szortów. Narazie jest 96,00 ale ta sesja zaczyna się inaczej niż zwykle. Sprawdzałeś może ile teraz mają do oddania akcji?
Właśnie się wystrzelali, żeby trochę odkupić schemat jak co dzień. Raczej jedziemy w górę. Mają jaja żeby pożyczać teraz tyle. Powiem ci że przewiozą ich drobni.
Przy 150 tys szortów to raczej nie przebiją 100 to za duża ilość. Wystarczy że zamknie się na plusie i będzie git. Zawsze to więcej do odkupienia. Myśle że 14 dni potrzeba na zatwierdzenie przez FDA.
Tak tez tak myślę za dwa tygodnie będzie zatwierdzenie, może do połowy lutego wpadną kolejne o których wczoraj pisałeś mi.
Bardzo bym chciał żebyśmy dziś utrzymali poziom 9x najlepiej na plusie. Ulica chyba wie już że nie warto sprzedawać i dać się wyleszczyc przez fundy spekulacyjne
Chodzi o to że zbyt dużo informacji podajemy na forum. Może wchodzimy komuś w drogę. Pisałem do Ciapka i on mówi że ich grupa się rozpadła. Szkoda bo tu ciężko wymieniać się informacjami. Za dużo osób patrzy na ręce.