• Duży wzrost Autor: ~Alg [5.184.210.*]
    Dość duży skok jest normalny, zoptymalizowany w wyniku obrotów. Jeszcze nie zapakuję choć kilka akcji mam. Wygląda obiecujaco. 5-9% d/d jest realne do końca tygodnia. Nowy kanał nowe możliwości. W poniedziałek może być z większym zejściem i być może będzie testowany opór 3 zł. Później to wróżba z fusów u cyganki.
  • Re: Duży wzrost Autor: ~huhu [5.173.136.*]
    sternik pobudka bo grzanka stygnie
  • Re: Duży wzrost Autor: ~Robin [5.173.123.*]
    Bedzie taniej.
    Trzeba wyłamac stopki co poniektórym
  • Re: Duży wzrost Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    Ty już któryś post stukasz o taniości, cwaniakujesz na każdym temacie. O co Ci chodzi ???, jak było dwa dni temu po 1,5-7 nie brałeś ?, wiem zarobiłeś na lizaki sprzedałeś i teraz inwazja na forum coby tutaj była wyrocznia i zarządzała tak jak chcesz. Lud nie sprzedaje może zauważyłeś, parę procent a obroty 130 k , nie jak przy innych wyskokach w dzień 50 w drugi - 30 . Coraz mocnie trzymają akcyjki, patrzą na rysowane górki i dolinki . I na koniec nie wiem co rozumiesz przez naiwnych i chciwych z innego twojego twórczego postu, patrzysz w lustro teraz i tam takie odbicie odnalazłeś
  • Re: Duży wzrost Autor: ~observer [45.90.2.*]
    hahahha, dobre Ktoś 1.
    Jestem na sporym plusie i ma gotówke na tanie zakupy.
    Moja strategia sprawdza się w realiach, a nie w teorii
    Zarabiaja ci co kupuja tanio i SPRZEDAJA ! drożej , a nie ci co trzymaja akcje w skarpecie modląc sie o jakieś wzrosty.
    Powtarzam dla tych co dopiero sie ucza zarabiać : taniej kupic a drożej sprzedawać.
    Tylko pieniądz w obrocie daje zysk.
    No, ale komu ja to mówię ?...
    Perły rzucam przed ...
  • Re: Duży wzrost Autor: ~observer [45.90.2.*]
    Robin ale odkrycie ! hahha
    Ja też od kilku dni nic tylko : Ha ha ha !
    A nawet "o cholerka !" i "Jaki czad !"
[x]
INFRA -0,86% 2,30 2025-10-02 14:50:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.