• MMCPL radzę uważać Autor: ~January [46.204.24.*]
    Tutaj dziwne rzeczy się dzieją, radzę uważać na te spółkę tym bardziej że KNF powiadomiony
  • Re: MMCPL radzę uważać Autor: ~jeje [188.146.106.*]
    o dziękujemy Ci, o strażniku Ty nasz, o wielki, ....knf powiadamiany był już dwa razy, nikt nikomu nie zabroni kupowania akcji ani ich sprzewania, jeśli uważa to za słuszne, nie wiem czy zarządy mają obowiązek powiadamiania o ruchach na akcjach swoich spółek, ale na pewno nie mają kompetencji by wyrokować o manipulacjach na kursie, myślę, że doszło tu do nadużycia ze strony zarządu i pomylenia kompetencji .....
  • Re: MMCPL radzę uważać Autor: ~JanuszGPW [178.43.208.*]
    Brawo Ty January [46.204.24.*] jestes tu chyba najwiekszym pechowcem jak moza było spredac przed samym odpałem przeciez na tej spoce jest do przewidzenia ruchy . Zawsze były 2 sesje max 3 swiece spadkowe po nich odbicia od 3 do 6 sesji wzrostowych .

Ładuj jeszcze dziś i tak bężiesz zarobiony
  • Re: MMCPL radzę uważać Autor: ~jeje [188.146.106.*]
    ... już wczoraj pisalem, że najbardziej zabawni są tacy zbigniewowie ( żeby nie napisać janusze) , którzy sprzedają akcje, myśląc, że odkupią niżej, to na nich bazuje spółdzielnia, ale oni robią też dużo złego, ba z ich powodu kursy mocno spadają, spółdzielnia uwala póki ma klakierów ....
[x]
MMCPL 0,00% 9,60 2025-09-04 15:22:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.