Gruby, my inwestorzy w tę spółkę dziękujemy Ci, dałeś nam dzisiaj solidną zieleń. Puść jutro też takich kilka solidnych strzałów w górę, ja to zrobiłeś dzisiaj. Nie żałuj kasy:)
Gruby się nie zlituje bo gruby nigdy tutaj nie miał litości ! Uważam że zjadą tutaj do minimum w okolice 1.40zeta a jak dobrze pójdzie to zobaczymy groszówki ! Mam nadzieję się mylić ale sami widzicie co tutaj się wyprawia ! Napisałem dokładnie taki sam post wcześniej i ku...... a moderator go usunął ? Przecież tutaj nie ma nic obraźliwego !!!! Nad moim postem ktoś napisał "Gruby pocałuj mnie w dupę i post nie został usunięty !!!
Nie do wiary ! napisałem ten sam post i opisałem post na moim nie prawdziwy bo nie jest tam napisane "Gruby pocałuj mnie w dupę " Tylko gruby mam cię w dupie i nic!!!!! Moderator nie usunął postu !!! Co tutaj się dzieję !!!!!! Jaka menda społeczna ma wpływ na moderowanie postów i jakim prawem ???!!! Moderator mendo społeczna czekam na usunięcie tego postu !!!!!!
Gruby, zrozum, my inwestorzy nie damy się Tobie zastraszyć. Chciałeś nas wczoraj zastraszyć, ale nic Ci z tego błaźnie nie wyszło. Przerzucasz akcje pomiędzy swoimi kontami. Po prostu tego, co tu steruje na spadki mam przynajmniej ja w dopie podobnie jak Wencyl.