• a może pora zmienć branżę?? Autor: ~Inżynier [*]
    Przyszłość należy do VR, bez dwóch zdań, ale może warto poszukać dywersyfikacji??

Teraz wszyscy żyją Nowym Ładem i zmianami podatkowymi, a to wymusza konieczność zmian w całym oprogramowaniu informatycznym.
    Wydaje się, że to może być ciekawy trend. Szukałem trochę ostatnio i trafiłem na taką spółkę:

https://m.bankier.pl/forum/temat/11354427

Co myślicie?

• Re: a może pora zmienć branżę?? Autor: ~LeeQ [89.64.32.*]
    Mi dzisiaj udało się wejść w infre! I już +15%! A wygląda na to że to dopiero początek!! Zresztą spółka dobra na longa! Bo temat na czasie i fundamenty niezłe!
  • Re: a może pora zmienć branżę??mamy czasu na Autor: ~inz_Mic [77.87.0.*]
    Carbon po 30 PLN. Nie mamy czasu na ładowanie czegoś innego...
  • Re: a może pora zmienć branżę?? Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Jak za rok 2021 dochody firm z GPW powinny być więcej niż przyzwoite to rok 2022 ogólnie widzę w czarnych barwach odnośnie GPW. Dla firm gaz 500%,prąd w ciągu ostatnich 6-miesięcy 100%, no i oczywiście składka zdrowotna od dochody bez możliwości odliczenia. To i wiele innych kosztów w 2022r. spowoduje drastyczne pogorszenie dochodów firm. Oczywiście wszystko co napisałem to tylko moje zdanie i nie należy się kierować tym wpisem podejmując decyzję inwestycyjne . Autor tego postu ma akcje dlatego może go cechować subiektywna ocena . :) Pozdrawiam.
[x]
CARBONSTU 0,34% 5,90 2025-10-10 15:08:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.