Cały ostatni rok zarząd i spółka robili was w konia zaniżając kurs, a teraz jak wiadomo, że skupują, dalej dajecie się robić w konia oddając akcje na obecnym poziomie. Ostatni rok was wiele nie nauczył widzę, zróbmy teraz my ich w konia, nie puszczajcie akcji po tej cenie, wystawcie po 5 zeta i niech sobie zbierają jak tacy màdrzy
Dnia 2022-01-31 o godz. 19:43 ~Lama4 napisał(a): > Cały ostatni rok zarząd i spółka robili was w konia zaniżając kurs, a teraz jak wiadomo, że skupują, dalej dajecie się robić w konia oddając akcje na obecnym poziomie. Ostatni rok was wiele nie nauczył widzę, zróbmy teraz my ich w konia, nie puszczajcie akcji po tej cenie, wystawcie po 5 zeta i niech sobie zbierają jak tacy màdrzy
a dlaczego nie kupujesz, był pakiet do wzięcia 30 tyś po 2,82 zł.i zostało go ok.20 tyś. Ja kilka tyś wziąłem. Po 2,40 nie brałeś bo się bałeś, teraz kupują insajderzy i też się boisz. Marzysz o o 5 zł. Czekasz jak inni ci to zrobia? . To czekaj.
Brałem i cały czas biorę, brałem po 1,8 2 lata temu, ale i brałem po 6 zł, ostatnio brałem po ok 2,6… masz kilka tysięcy, ja mam kilkadziesiąt, ale nie o to chodzi. Sens tego wątku jest trochę inny, wcale nie chodzi mi o akcjonariuszy takich jak ja czy Ty, tylko o to, że te cwaniaki na górze robią z nami co chcą a akcjonariusze o słabych zwieraczach im w tym pomagają