Racja, obecna wycena rynkowa to żart, no ale kto ma to pompować, rzeczywisty FF niewielki.Prawie całość akcji w rękach trzech głównych udziałowców, którzy szykują spółkę do sprzedaży branżowcowi a ten przy zakupie nie będzie patrzył na wycenę SFN na GPW. Plus jest taki że Kupujący będzie musiał kupić spółkę a nie np. jej aktywa ponieważ okres trwałości projektu to 5 lat. Tak że raczej uda się wszyskim sprzedać akcje po tej samej, mam nadzieję godnej cenie. Nie ukrywam, że mam "trochę" akcji SFN skupowane przez dłuższy czas z dobrą średnią więc na to liczę, wiem że trochę czasu to jeszcze potrwa ale premia będzie sowita. Pozdrawiam wszystkich długodystansowców
Pankracy ty to taki wiejski goopek jesteś od urodzenia czy wypadek miałeś ? twoje wypociny nie mają żadnej treści rzeczywiście jak ktoś tu napisał zwykły troll chociaż to może trolla obrażać
Pankracy dwoi się i troi. FF mały to nie ma dużego ruchu. A ruchu nie ma bo kto chce oddać akcje za 2 zł jak one zaraz będą koło 5, będzie tak czy nie będzie? Gdyby wycenić spółkę na wartość zrealizowanego kontraktu to nie będzie ponad 7,5 za akcje? Niech trole ujadają a reszta niech spokojnie czeka, prawda?
Trolle wzrostowe się dwoją i troją, a syfek nawet nie ruszy. Jak takie cenne te papiery, to niech po pkc łykają, a widać, że nikt tego nie chce. Pozdro pampersiarze.
Pół roku 100% rzeczywiście nie ruszył… spodziewasz się skoku na akcje? Przecież wkładając tutaj 250 tysi masz ściągnięte akcje z arkusza do 5 zł… komu na tym zależy? Duży będzie gadał z akcjonariuszami 3 i jak się dogada to zaproponuje ze 3 może 4 zl za resztę akcji. Niby droższe nie były na rynku wiec nikt nie będzie stratny. Biorąc po 2 zł wydaje mi się, ze jest 50-100% potencjału do zysku. Jak będzie? Zobaczymy. Gadanie o pampersach, przypalach oznacza tylko, ze tania spekula się zleciała i chciała by coś wyszarpać ale lekkim dziobaniem już podbiła o 100% cenę. Czy kolejne 100% to kwestia tygodni? Jak się ktoś duży zacznie kręcić to już pozamiatane i tylko zapinać pasy trzeba będzie
Ty umiesz czytać? Duży, który w tyłku ma giełdę. Dogada się z większościowymi. Zaproponuje cenę a resztę skupi oferując 3-4-5 zł. I po krzyku. Jak zacznie od skupu na giełdzie to zaraz cena będzie 5 zł i większościowi będą chcieli podbić cenę. Przecież to nawet dzieci wiedza. Pankracy co z tobą?