dzisiejsze zakupy na lenteksie po winne być prognozą pod jutrzejsze walne zebranie. Jeżeli będą spore zakupy z rosnącą ceną, wiadomości będą dobre. Jeżeli dziś nic nie będzie się działo, wiadomości będą bez znaczenia.
Beng, wspomniałem w temacie o logice a Ty o logice zapomniałeś. Każde odniesieni po winno mieć swoją tak zwaną bazę. Moją bazą jest lenteks a nie jakieś inne urojenia.
Logika na giełdzie nie działa. Dlatego nie ma sensu patrzeć logicznie. Na giełdach działa jedynie statystyka - w długim czasie. Jeśli chcesz zarabiać hndlując na giełdzia ( bez względu na interwał ) w długim terminie musisz kierować się statystyką.
Wszystkie inne złożenia takie jak: logika, euforia, strach, chciwość, funamenty itp w długim okresie sa nieskuteczne. Działa jedynie statystyka.
Pies z kulawą nogą ani żaden trędowaty nie rusza tych akcji. Po prostu logika mówi omijać trupa ! Zapomniałem ,że JUREK i jurkopodobni w tej sekcie trzymaja się mocno iluzji i własnej naiwnej nadziei
Dziekuje za komentarz-tylko chciałem sprostowac-nie robię inw.dla zabawy- podliczyłem że inwest.w lt.pomnozyla mój kapit. 3.65 ×.Wystarczyło pilnować. Inwestow.dzis na jutro nieuchronnie prowadzi do katastrofy ( przeczwiczylem na sbie)Pozdrawiam.
"Dziekuje za komentarz-tylko chciałem sprostowac-nie robię inw.dla zabawy- podliczyłem że inwest.w lt.pomnozyla mój kapit. 3.65 ×.Wystarczyło pilnować. Inwestow.dzis na jutro nieuchronnie prowadzi do katastrofy ( przeczwiczylem na sbie)Pozdrawiam"
Co sądzicie o takim scenariuszu w lutym sprzedają wykładziny następnie sprzedadzą gamrat do konca i wtedy ogloglosza całkowity skup akcji...i skupia od nas popozostala czesc akcji... nie wiem czy dobrze spojrzałem ale KM nie oddal akcji w wezwaniu musialby podać komunikat a tak owego nie dal....