• Na logikę biorąc... Autor: ~cep [194.36.19.*]
    dzisiejsze zakupy na lenteksie po winne być prognozą pod jutrzejsze walne zebranie. Jeżeli będą spore zakupy z rosnącą ceną, wiadomości będą dobre. Jeżeli dziś nic nie będzie się działo, wiadomości będą bez znaczenia.
  • Re: Na logikę biorąc... Autor: ~Benq [188.146.100.*]
    Dobre.
    Kiedy ostatni raz widziałeś te jak to ujałeś "spore zakupy z mocno rosnąca ceną" na lenteksie?

Patrząc na ostanie 3 lata notowań to 95% dni ma obroty po kilka tyś zł. O mocnych wzrostach nawet nie wspominam :)
  • Re: Na logikę biorąc... Autor: ~cep [194.36.19.*]
    Beng, wspomniałem w temacie o logice a Ty o logice zapomniałeś. Każde odniesieni po winno mieć swoją tak zwaną bazę. Moją bazą jest lenteks a nie jakieś inne urojenia.
  • Re: Na logikę biorąc... Autor: ~Onczys [37.47.105.*]
    29 .12.2021 w ciągu dnia lentex rósł o 10% kończąc dzień na 8 % wzrostu
  • Re: Na logikę biorąc... Autor: ~Benq [188.146.100.*]
    Logika na giełdzie nie działa. Dlatego nie ma sensu patrzeć logicznie.
    Na giełdach działa jedynie statystyka - w długim czasie.
    Jeśli chcesz zarabiać hndlując na giełdzia ( bez względu na interwał ) w długim terminie musisz kierować się statystyką.

Wszystkie inne złożenia takie jak: logika, euforia, strach, chciwość, funamenty itp w długim okresie sa nieskuteczne.
    Działa jedynie statystyka.

• Re: Na logikę biorąc... Autor: ~Lutek [5.173.106.*]
    Pies z kulawą nogą ani żaden trędowaty nie rusza tych akcji.
    Po prostu logika mówi omijać trupa !
  • Re: Na logikę biorąc... Autor: ~JUREK [*]
    -a czy Sz.Pan ominol /.Pozdr.
    Pies z kulawą nogą ani żaden trędowaty nie rusza tych akcji.
    Po prostu logika mówi omijać trupa !
    Zapomniałem ,że JUREK i jurkopodobni w tej sekcie trzymaja się mocno iluzji i własnej naiwnej nadziei
  • Re: Na logikę biorąc... Autor: ~JUREK [37.47.150.*]
    Dziekuje za komentarz-tylko chciałem sprostowac-nie robię inw.dla zabawy- podliczyłem że inwest.w lt.pomnozyla mój kapit. 3.65 ×.Wystarczyło pilnować. Inwestow.dzis na jutro nieuchronnie prowadzi do katastrofy ( przeczwiczylem na sbie)Pozdrawiam.
    "Dziekuje za komentarz-tylko chciałem sprostowac-nie robię inw.dla zabawy- podliczyłem że inwest.w lt.pomnozyla mój kapit. 3.65 ×.Wystarczyło pilnować. Inwestow.dzis na jutro nieuchronnie prowadzi do katastrofy ( przeczwiczylem na sbie)Pozdrawiam"

A !!
    To zwracam honor i przepraszam !
    Przeprosiny przyjete-troche Pan w ferworze dyskusji był łaskaw sie zapędził przeprosiny świadczą o dużej klasie.Pozostaje z szacunkiem -JUREK
  • Re: Na logikę biorąc... Autor: ~Mikus [5.173.136.*]
    Co sądzicie o takim scenariuszu w lutym sprzedają wykładziny następnie sprzedadzą gamrat do konca i wtedy ogloglosza całkowity skup akcji...i skupia od nas popozostala czesc akcji... nie wiem czy dobrze spojrzałem ale KM nie oddal akcji w wezwaniu musialby podać komunikat a tak owego nie dal....
  • Re: Na logikę biorąc... Autor: ~Fazi [46.149.211.*]
    KM oddał bo kocha pieniadze
  • Re: Na logikę biorąc... Autor: ~JUREK [37.47.153.*]
    Zna Pan takiego co nie kocha ?
    To że ja i jurkopodobni nie dokumentuje ze my jesteśmy ba na głupów a Sz.Pan oaza mądrości wszelakiej .Pozdrawiam.
[x]
LENTEX -3,31% 7,00 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.