"[...] Occidental Resources Executive Team (2) Zhaksen Tcherdabaev Chief Executive Officer, President and Director Bertrand Le Guern Chief Executive Officer & Chairman [...]"
Tak, jak wcześniej pisałem, stwierdzenie "smerfa" iż EMBA nie może pracować na rzecz Petrola, jest zgodne z prawdą. Zadbali o to aby zaciemnić obraz i pomiędzy EMBĄ, OTG a Petrolem znalazły się inne pomioty. Wcale się nie zdziwię, jak znajdziemy tam "całą śmietankę" osób związanych w ostatnich latach z Petrolem.
Dnia 2022-01-31 o godz. 10:00 ~6_9 napisał(a): > Tak, jak wcześniej pisałem, stwierdzenie "smerfa" iż EMBA nie może pracować na rzecz Petrola, jest zgodne z prawdą. Zadbali o to aby zaciemnić obraz i pomiędzy EMBĄ, OTG a Petrolem znalazły się inne pomioty. > Wcale się nie zdziwię, jak znajdziemy tam "całą śmietankę" osób związanych w ostatnich latach z Petrolem. > Tak prawdopodobnie jest ale należy to zbadać
Dnia 2022-01-31 o godz. 10:00 ~6_9 napisał(a): > Tak, jak wcześniej pisałem, stwierdzenie "smerfa" iż EMBA nie może pracować na rzecz Petrola, jest zgodne z prawdą. Zadbali o to aby zaciemnić obraz i pomiędzy EMBĄ, OTG a Petrolem znalazły się inne pomioty. > Wcale się nie zdziwię, jak znajdziemy tam "całą śmietankę" osób związanych w ostatnich latach z Petrolem. >
Zaciemnić to chyba w Twoim mózgu. Wszystko musi być zgodnie z prawem.
Dnia 2022-01-31 o godz. 10:30 ~zca_dowódcy napisał(a): > Dnia 2022-01-31 o godz. 10:00 ~6_9 napisał(a): > > Tak, jak wcześniej pisałem, stwierdzenie "smerfa" iż EMBA nie może pracować na rzecz Petrola, jest zgodne z prawdą. Zadbali o to aby zaciemnić obraz i pomiędzy EMBĄ, OTG a Petrolem znalazły się inne pomioty. > > Wcale się nie zdziwię, jak znajdziemy tam "całą śmietankę" osób związanych w ostatnich latach z Petrolem. > > > > Zaciemnić to chyba w Twoim mózgu. > Wszystko musi być zgodnie z prawem.
Niech BLG i Krok przedstawią strukturę / schemat spółek powiązanych, gdzie Petrol ma bezpośrednio i pośrednio udziały. To jest ABC reflacji inwestorskich. Takiej "jakości" jakim jest BLG o tym nie wie... ?!
Dnia 2022-01-31 o godz. 10:42 ~6_9 napisał(a): > Niech BLG i Krok przedstawią strukturę / schemat spółek powiązanych, gdzie Petrol ma bezpośrednio i pośrednio udziały. To jest ABC reflacji inwestorskich. Takiej "jakości" jakim jest BLG o tym nie wie... ?! > >
Uwielbiam to "niech" pamowskich nieudaczników. Ja bym powiedział, NIECH Małecki w końcu Wam wszystko wyjawi, po co jest Waszym wice-prezesem a ostatnio nawet prezesem? Czy wy z PAM robicie z nas id iotów, czy z Wami (z Tobą) coś bardziej poważnego? Bo to jak PIS który 6 lat rządzi i wszystko wina Tuska.
Dnia 2022-01-31 o godz. 10:51 ~smerf napisał(a): > Dnia 2022-01-31 o godz. 10:42 ~6_9 napisał(a): > > Niech BLG i Krok przedstawią strukturę / schemat spółek powiązanych, gdzie Petrol ma bezpośrednio i pośrednio udziały. To jest ABC reflacji inwestorskich. Takiej "jakości" jakim jest BLG o tym nie wie... ?! > > > > > > Uwielbiam to "niech" pamowskich nieudaczników. > Ja bym powiedział, NIECH Małecki w końcu Wam wszystko wyjawi, po co jest Waszym wice-prezesem a ostatnio nawet prezesem? Czy wy z PAM robicie z nas id iotów, czy z Wami (z Tobą) coś bardziej poważnego? > Bo to jak PIS który 6 lat rządzi i wszystko wina Tuska.
Dnia 2022-01-31 o godz. 10:51 ~smerf napisał(a): > Dnia 2022-01-31 o godz. 10:42 ~6_9 napisał(a): > > Niech BLG i Krok przedstawią strukturę / schemat spółek powiązanych, gdzie Petrol ma bezpośrednio i pośrednio udziały. To jest ABC reflacji inwestorskich. Takiej "jakości" jakim jest BLG o tym nie wie... ?! > > > > > > Uwielbiam to "niech" pamowskich nieudaczników. > Ja bym powiedział, NIECH Małecki w końcu Wam wszystko wyjawi, po co jest Waszym wice-prezesem a ostatnio nawet prezesem? Czy wy z PAM robicie z nas id iotów, czy z Wami (z Tobą) coś bardziej poważnego? > Bo to jak PIS który 6 lat rządzi i wszystko wina Tuska.
Nigdzie napisałem żeby przedstawił PAM-owi, tylko wszystkim inwestorom posiadającym akcje Petrola.
Dnia 2022-01-31 o godz. 11:10 ~henryk napisał(a): > Kogo jak kogo ale ciebie smerf i żaby podrobić nie można. > >
I tu się zgadzam, ale nie bierzesz pod uwagę złożoności struktur wywiadowczych PAM kierowanych przez Johnnego, w tym wybitnych umysłów tam pracujących na rzecz zrzeszonych.
Jak widzisz tu nie pisałem, więc dlaczego kłamiesz i kolejny raz powolujesz się na mnie? Wielka mi filozofia, chrzanowski tworzy kolejne nicki, czy to tak trudno się domyślić kto może pisać teksty typu "zaciemnić to chyba w twoim mózgu" itp.
Adres już chyba nieaktualny (podobnie jak ORI już nieaktywne). Ale jak pan Rysio wyplaci divixa to może Ci styknie na zakup. i jest tam garaż na 6 aut! może to TEN garaż..?
Dnia 2025-04-30 o godz. 16:15 ~alterego napisał(a): > Adres już chyba nieaktualny (podobnie jak ORI już nieaktywne). Ale jak pan Rysio wyplaci divixa to może Ci styknie na zakup. i jest tam garaż na 6 aut! może to TEN garaż..? > > > > https://www.trojmiasto.pl/dom/Kamienna-Gora-Dom-nalezacy-do-Ryszarda-Krauzego-zyska-nowe-zycie-n182468.html