Skoro jest totalny brak wiary w Twoje produkcje to podbij stawkę infami i filmikami.Nie wiesz jak to zrobić to przeanalizuj historię giełdową Simfabric.F.K.Cały czas obserwuje to miejsce.Zarobimy wszyscy.I zostaniesz super Prezesem spółki giełdowej który daje zarobić akcjonariuszom.Nie wiesz jak daj nam klucz a otworzymy wszystkie wrota
11 bit dalej może być wydawcą nie muszą tu mieć akcji aby być wydawcą. Mogą być wydawcą po prostu za 30% udziału. Choć znajac stępnia mogą się zaraz jakieś pakietówki pojawić i jednak wejdzie jakis wydawca. Bo to miałby być juz koniec kombinacji alpejskich? Tak mało?
Wspomniał pan o przejęciach. Czy uda się jeszcze w tym roku zakomunikować efekty rozmów? Jakiego rodzaju firmę chcecie przejąć: będzie to działalność komplementarna do waszej czy może jeden z partnerów, z którym już współpracujecie?
Takich rzeczy ujawnić nie mogę. Natomiast jeśli chodzi o termin, to powiem tak: jeśli transakcja się nie zdarzy w tym roku, to zdarzy się na samym początku 2022 r. Zakładam, że będziemy w stanie opowiedzieć o tym przejęciu najpóźniej w styczniu. Jesteśmy już na ostatniej prostej. Wszystkie biznesowe tematy w przypadku jednej ze współek mamy już praktycznie dogadane i teraz zostały tylko ustalenia techniczne.
Oby nikt z grubych nie zaczął walić i będzie ok. Wszyscy wywalimy powyżej 10zł zapewne. A ja specjalnie dałem zlecenie na 45 i powiedziałem ze to ja abyście mnie pilnowali bym taniej nie sprzedał jak głupi. Dzięki wam trolom spadkowym i dzięki temu ze tu jesteście każdego dnia i mnie rozliczacie z każego słowa to nadal tu jestem.